onsdag/torsdag/fredag

ojoj, det här känns inte bra, vad har jag gjort egentligen :O jag som sitter vid datorn hela tiden har jag ju inte ens rört datorn alls sen i tisdags natt. elr jo jag satt en stund igår, men det var så snabbt att jag inte orkade skriva blogg.  i onsdags hade jag praktik sen på kvällen så var jag med leo.

igår hade jag också praktik och efter jag slutat gick jag till åhlens för att möta upp syrran. vi drog sedan hem till henne för att äta middag, sen gick jag till linus och var med honom, jag gick från honom kring 1, vilket inte alls var så bra planerat för jag var en död sill imorse när jag vaknade. men jag pallrade mig upp och gjorde matlåda, tvättade håret och sminkade mig.

så klart så gick jag ju alldeles för tidigt och alldeles för fort till smedjan att jag tog en promenad ner till ica och köpte mig två små gröna bananer. gick sedan tillbaka till smedjan och ringde så att lotta kom och låste upp åt mig. idag var också första gången jag fick gå med båda containerna ner i källaren. för det första så styrde dom åt olika håll hissen var halvt packad när jag skulle in med mina vagnar, men jag klarade mig ;D hade mycket att göra idag men hade jättekul, som vanligt.

nu blir det att ta det lugnt i helgen *som vanligt* och sen ha praktik hela nästa vecka också, så tar jag nog långhelg nästnästa vecka och sen extra lång helg sista helgen innan jag ska "hem" till vännäs igen. gud vad fort det där lät som att det skulle gå, men det hoppas jag verkligen inte. usch och fy!

ha det, puss

tisdag

nu ligger jag här i sängen, fortfarande. har bara ställt mig upp härifrån för toapaus. jag hade ju stängt av datorn, vad gör jag här :O jag ska ju upp tidigt imorgon och stå där och le mot alla trevliga människor, yey. praktik hela veckan nu sen så ska helgen bli lugn och kanske tar ledigt måndag också. elr kanske ta ledigt, tisdag onsdag. hm jag ska fundera :d jag är inte ett dugg trött, har legat här i sängen och bubblat av tårar och ilska. men nu är det bättre och jag skulle vilja bli trött nu, men icke det.

haha, jag slog på låten som känns helt perfekt för stunden nu jäklar måste jag lägga upp den, videon är bra, men fanns inte så här är bara texten.

Maria mena - Just Hold Me
 

tisdag

prioriteringar prioriteringar. väljer alltid fel, jag väljer dig först men du väljer inte mig. I get it jag har blivit svans igen. vilket jag inte tänker låta mig själv gå igenom igen. det finns ingen plats för mig helt enkelt, bara att inse....

There may come a time when I don't bother you at all


iaf idag så praktiserade jag ju, det gick väl helt okej. hade lunch träff så blev ju inte allt för tråkigt på rasten. fick sluta kring 5 så då tog jag bussen hem, åt middag, la mig i soffan och såg på tv och nyss tog jag datorn med mig upp och la mig i sängen och här ska jag ligga tills jag stiger upp imorgon.

ha det, puss

måndag

första dagen på blomrutan idag. ska nog jobba hela veckan. imorse när jag vaknade var jag faktiskt ovanligt pigg, hade lite svårt att somna. fick iaf prata av mig lite igår kväll vilket jag tror behövdes :) jag kom fram med bussen exakt 9, så gick direkt till smedjan. lotta var inte där men jag tog av mig jackan och stod där som ett fån. så sneglar jag på inslagningspappret så har lotta skrivit "EMILIA! jag är och handlar men du kan ju börja plocka upp" så det var bara att börja med det då.

lotta kom efter ett tag med fyra påsar med grejer, (30% utförsäljning på konsum). jag hade packat upp det mesta men hon hjälpte med mig det sista innan vi gick ner med vagnarna i källaren. jag fick snitta dom nya blommorna och sedan fika. första inslagningen av blommor nu efter så lång tid kändes helt puckad och tejpavskäraren var min ovän och ville inte skära av tejpen så jag stod där och slet tills tejpen tillslut gick av och bildade fina små klumpar. så frustrerad jag blev. men jag började känna mig hemma igen vilket kändes bra. så det här kommer nog gå utmärkt.

jag gjorde 3 gravdekorationer, en nivå bukett och en dekoration till gammelfarfar. jag, elin och daniel åkte till farmor och farfar efter att jag praktiserat klart. hela familjen åt middag och efterrätt där innan vi åkte hem och jag lade mig i sängen, är helt slut i ryggen :S borde få massage.

ha det, puss

söndag

nu ligger jag här i soffan, vakande kring 12 då jag steg upp och började klä på mig, då ringde linus och jag pratade med honom ett tag, gick ner och började steka ägg och en macka då linus ringer igen så pratade med honom ett tag till :)

gick och duschade och for sedan iväg och handlade med pappa, vi gick in på onoff för att han skulle köpa en tv till nån lägenhet uppe i riksgränsen. och jag strosade omrking bland mobiler, högtalare och någon grej som skulle göra datorn lite kallare, vilket skulle passa bra för mig.

så nu måste jag spara pengar och kanske fixa nå jobb :o for på ica maxi och köpte shampo för att jag har allt sånt i vännäs. fixade också så att jag kan ha en scanner på mitt ica kort :) nu är jag bara så himla hungrig och pigg att jag inte vet vart jag ska ta vägen :O

ha det, puss

fredag/lördag

sista dagen igår innan luleå, fick tillbaka betyget på svenska provet MVG! :D sen hade jag prov i matte och satt med det under hela engelska lektionen också, lunch sen samhälls innan pappa och daniel kom och hämtade mig och julia. vi åkte direkt när vi slutade och kom fram till luleå kring 5, så då skjutsade vi julia till busstationen och sen till syrran med en dekoration som jag hade gjort till henne.

drog hem för att äta middag och fixa till mig lite tog sedan bussen in till stan för att vara med linus. jag tog hans snusdosa för att jag inte ville att han skulle snusa ;p jag gick från honom kring halv 12 för att gå till syrran och sova där, men det kunde jag ju glömma. när jag kommer närmare huset hör jag hur det dånar av musik, då har hennes grannar fest. så det gick ju inte att somna. men till slut blev det tyst.

vaknade klockan 7 och var aspigg, men lyckades somna om till sisådär halv 12, då steg vi upp och åt frukost. sen gick jag och elin strandpromenaden. gick förbi en stund på stan och sen tillbaka till lägenheten för att hämta daniel och väskorna. gick på stan ett tag till och gick förbi min praktikplats för att prata lite om vilka dagar jag skulle jobba, jag fick bestämma helt själv :) kom nyss hem och ligger nu och ser på tv.

ha det, puss

torsdag

jag är överlycklig, imorgon är det fredag och jag ska få åka hem :D jag saknar allt som har med hemma att göra. mina väskor står här på golvet, packade för "flytt".

natukunskap första timmen, hm, vi pratade väl om ekosystem right? vi fick avbryta mitt i lektionen för att vi skulle få visning och provning av klasströjor, och som vanligt är det 10 olika färger 10 olika tryck och ingen som viker sig. jag ska iaf ha grönt tryck mellan axlarna och det ska stå "emilia" haha. och ovanför vänstra bröstet ska det stå "florist" i vitt elr silver?

matte ett tag efter beställningen, prov imorgon :O till lunch var det pizza, som vanligt så var den inte så god och salladen var inte heller god men dagens höjdpunkt var ananasen.

svenska redovisning och prov :O haha, fattar inte att jag fortfarande är så jävla dålig på att redovisa, det är ju nästan komiskt. men provet gick bra och jag hoppas hoppas hoppas på ett fint mvg för nu jäklar hatar jag vg+.

samhälls som jag nästan börjar tycka om nu när vi pratar om kommunikation, känner att jag förstår något vilket är bra, för politiken gick fan käpprättåtskogen.

jag, cam och marre drog in till stan, vi tog sörfors bussen och satte oss i "dragspelet" det var nog dagens höjdpunkt för camilla ;p på stan köpte jag ingenting förutom ett maxmål som jag inte hade ätit på ja, väldigt länge. men nu är det avklarat så nu får ska jag hålla mig därifrån ;p

när vi kom hem så blev det glass, grädde, maränger, banan och chokladsås i köket, jag var så klart fortfarande lite mätt av mitt mål så jag åt bara lite. sen så tittade jag in i köket och såg berget av disk. så går det när man har städvecka med en tjej som åkt hem.

nu ska jag nog gå ut och ta in min tvätt för att få bort tvättställningen från korridoren, sen gå ut med soporna och sen ta lite fil för att göra slut på den ;D

ha det, puss

onsdag

men torsdag enligt klockan. idag så skulle vi göra en begravningsdekoration vilket gick ganska bra. den tog tyo hela dagen att göra så mot slutet så gjorde jag en fin liten dek till syrran för att hon har fyllt år. hope she like it.

efter skolan satt jag vid datorn och klickade runt till typ 5, då gick jag, julia och marre och åt middag. iaf jag och julia. vi satt där till typ 6. halv 7 gick vi till camilla för att plugga inför svenska provet, haha. först så gick marre och camilla och beställde pizza medan jag och julia såg på vänner. när dom kom tillbaka åt dom sen så satt vi bara och svamla jättelänge innan vi tog tag i pluggandet, runt 9 till nu 11 satt vi och gick igenom frågorna och anteckningarna.

när vi gick hem var det så himla stjärnklart, så himla fint. så vi stannade lite då och då för att peka upp på himlen, haha. när jag kom tillbaka till skolan så tog jag en dusch, i min dusch som är lite knäpp, antingen skållhett elr iskallt. kröp ner under täcket och borde nog stänga av datorn för att sova.

camilla, julia och marre gör dagarna här så mycket lättare att ta sig igenom än att göra det ensam.

ha det, puss

måndag

hm, vilken konstig natt jag hade inatt, drömde att jag tog av örngottet från en av mina kuddar kastade den på bordet så att tvdosan studsade högt i golvet och jag tänkte/sa "fan hoppas ingen vaknade". när jag till slut vaknade så låg örngottet och tvdosan på golvet så jag hade nog en händelserik natt ;d

iaf idag så hade vi foto då jag tog fram en ny bild på allis men på något sätt lyckas hon alltid bli så himla suddig :s fick två nya rullar som jag ska ha under tiden jag är i luleå. engelskan gick bra som vanligt och på idrotten spelade vi innebandy, det gick jättebra och vi kämpade som fan, vilket var kul.

efter skolan har jag duschat, ätit och legat här i sängen. när jag pratade med mamma så märkte jag hur himla trött jag var, vi gäspade ikapp så jag bestämde mig för att försöka sova tidigt ikväll :)

ha det, puss

söndag

jag kan inte hålla mig borta här ifrån längre. så läs inte om ni inte klarar av mitt gnäll. men idag hade jag faktiskt inte tänkt gnälla. för min helg har varit väldigt bra tack vare Julia :)

i fredags tog vi bussen in till stan för att först gå och köpa biljetter till "patrik 1,5" sedan gick vi till waynes coffee där jag som vanligt beställde en cafe latte och Julia sin goda chai latte. vi satt där ett långt tag och bara pratade strunt.

blev att köpa lite hemmakvälls godis och gå till bion för att sitta där och vänta tills vi blev insläppta. vi var bland dom första i kön så varje gång någon skulle in på våran rad så fick vi ställa oss upp och se glada ut men tänka "åhh!" när det mot slutet kom 3 personer som det visade sig hade våra platser satte sig på raden framför, det roliga visade sig sen. att eftersom att vi beställde våra biljetter 10 i 7 och den första filmen började halv 7 så var våra platser på den bion. menmen, det fanns många platser lediga så. det satte sig en kille bredvid mig som skrattade så himla friskt och högt att jag kände mig mesig när jag lite då och då log när han asgarvade.

vi åkte hem och la oss och jag såg början av hancock.

vaknade jätte tidigt och låg och drog mig i sängen sen gick jag till Julia och vi åt frukost sen fick vi nå ryck och tog en promenad, det långa spåret. men när vi kom upp på berget gav vi upp och gick hem. vi såg på high school musical 1, gick och handlade, såg high school musical 2 och sen åt middag. och vilken äcklig feta ost haha! vi såg på ace ventura också. efter att julia gått och jag bäddat ner mig i sängen så såg jag slutet på hancock.

imorse tog jag sovmorgon så steg upp kring 1. det var jävligt skönt. slog igång datorn och låg och lyssnade på musik. fick sedan sms av julia så vi gick och åt frukost. jag började städa medan julia tog en väääääääääldigt låååååååång promenad. jag hann städa klart och lägga mig i sängen och äta chips, haha men när hon kom tillbaka så åt jag frukt så det blev väl lite som att dom dödade varandra ;)

vi fixade middag och gick sedan till konsum för att handla. nu sitter vi här i min säng och ser på "i hennes skor" fast jag ser den bara lite halvt för jag skriver ju här för fullt.

en bra helg trots omständigheterna. tack Julia


ha det, puss

torsdag

bloggpaus

onsdag/torsdag

jag tog mig i kragen igår och gick med marre och julia till camilla där vi hade pluggkväll med cappuchino och jag tror faktiskt att hade jag inte gått dit hade jag haft ig idag. men nu känns det bra och mattias sa att jag hade iaf g, vilket jag är överlycklig för.

iaf idag har jag inte gjort så mycket, hade verkligen svårt att ta mig upp, vilket börjar bli en vana. det är ju verkligen inte så att sängen är svår att ta sig upp ur. utan mer att jag motvilligt sätter mig i lektionssalen och bara stirrar ut genom fönstret.

ingenting just nu känns säkert. jag har ingen "bästis" jag har ingen pojkvän och jag har ingen mamma här som kan hålla om mig när jag känner att jag inte klarar ett steg till ensam.

ha det, puss

onsdag

jag sitter här i sängen, med gråten i halsen och tårar bakom ögonlocken, förstår du hur det känns? när jag inte vill något annat än att krypa ner under täcket och bara dränka mig i mina egna tårar och jag känner mig så ensam att jag känner mig osynlig.

att jag låter allt sånt här bara hugga tag i mig och slita ner mig i träsket, det träsket som jag inte ville tillbaka till. ett sådant träsk som kan få mig att gå under. liknar det där träsket för nu snart 6 år sen, så länge sedan. men som satt sina spår. jag mår bara illa av tanken på vad jag har gått igenom. frivilligt.

att det finns dom som kan se mig i ögonen och säga "jag förstår hur det känns" och "du är inte den enda som har det såhär"
finns det någon som mår exakt som mig, känner sig ensam som mig och måste gå igenom exakt det här? ingen har en likadan uppväxt med samma tankar med samma människor och samma miljö, det finns ingen exakt som MIG.

och ingen kan förstå hur jag känner mig, inte ens i närheten och att jag har den svarta makten över hur jag lever och att det bara inte är en av och på knapp för det här. jag tar ett steg i taget fortfarande och jag har mina svackor för jag vet att det stora misstaget som gav mig det här stora hålet i min själ kommer aldrig kunna läka och jag kommer alltid att få leva med det här. försök inte ens att förstå, för det gör du inte.

ha det, puss

onsdag

fan vilken usel vecka det här är. snart helg och jag längtar fan mer än vanligt, men önskade mer än något annat att det var nu på fredag som pappa ska komma och hämta mig bort, långt härifrån. 4 veckor som jag ska njuta av varje sekund.

saknar
  • mamma och pappa + deras matlagning
  • min dubbelsäng
  • assar min sängkompis
  • allis den fjanten
  • signe
  • luleå
  • och mina få vänner.
men iaf, idag så har vi haft floristik, jag tog bort taggar och snittade omrking 80 rosor. jag tror att lantinprovet gick bra, kändes som att jag hade rätt på allt men frågan är, skrev jag solidago :o

ha det, puss


dagens inköp



halsduk : h&ms herravdelning 79:-

tisdag

men gud vilken dag det har varit idag, vaknade och bara kände att jag ville somna om, men jag låg i sängen och drog mig, ringde linus och babblade med honom lite, var så glad över att vi hade klarat en hel dag utan att vi bråkade igår, för jag blir så sur på honom hela tiden;d men iaf. jag steg sedan upp för att ha floristik, vilket jag inte alls var pepp på idag. vi skulle snitta/släng/ställa ut allt från öppethus. var ett rent helvete. menmen, vi fick sluta tidigare för att vi varit så duktiga på öppethus och för att vi gnällde över att vi var trötta.

Jag, Camilla, Julia och Marre for in till stan för att vi var så sugna på att fika (en dyr fika) men vi gick på stan ett tag först medan Camilla skulle klippa sig, och det blev faktiskt jättebra, vad hon än har att säga om saken :) jag har alltid varit lite avundsjuk på hennes fina hår :)

vi gick till Waynes där Julia köpte sin goa chai latte medan jag och Camilla köpte varsin smaksatt latte. mmmums. vi gick på stan ett tag till tills vi sedan gick till great eastern där vi alla tre beställde friterad kycklLing och vatten ;d vi satt där och skrattade som tok och när vi skulle gå så blev det ju inte bättre att hon i kassan inte kunde säga 103 utan sa hundla tle. så när vi gick ut därifrån bröt vi alla ihop av skratt ;d

vi åkte hem och nu har jag duschat och ska snart slita ner latin pappret från min garderob och plugga lite innan jag somnar.

ha det, puss

måndag

försov mig lite halvt imorse, men klev upp mot min vilja och gick för att göra slut på min kamera rulle för att sedan dra till flabb. sedan hade vi engelska och idrott (massage). efter skolan så kommer jag inte ihåg vad jag gjorde, elr just det, jag gick och handla med malin och julia. när vi kom tillbaka till skolan började jag fixa middag det blev lasagne, med quorn. det var helt okej för att vara lagat av mig ;d

jag, julia och marre drog iväg till ica för att sedan gå till camilla där vi satt och degade ett tag innan vi gick ner till konsum, "looking good today" där jag köpte 4 choklad kakor ;D vi gick sedan och snackade om hur det var att bo här och hur vi tyckte att allt var hittills. gick sedan tillbaka till camilla där vi satt och pratade om killar, våra egna historier som nu är så skrattretande att man inte kan göra något annat än att skratta. kom nyss hem, slog då en pling till lill linus som jag nu sitter och lyssnar på mitt knapprande på datorn, han börjar låta lite irriterad så nu ska jag nog ge upp det här och få honom att känna sig speciell :) fast det borde han redan veta

ha det, puss

Dagens outfit



tjocktröja : h&m
linne : h&m
jeans : h&m
skor : dinsko


söndag

nu har jag målat bokstäver för fullt.

så nu har jag gjort det halvklart, men frågan är vad ska det stå? två t, två ö, ett s, ett d, ett r och ett m.




ha det, puss

söndag

jag vaknade kvart över 11 idag, och jag tänkte först att jag skulle ligga kvar och dra mig, men jag studsade upp som en studsboll och drog till köket för att ta fram kyckling till ikväll och för att skriva upp mig på tvättlistan, hämta tvätt och starta den, sitta och prata med malin, johan och jens en stund för att sedan hämta frukost och lägga mig framför tvn och datorn. känner mig ganska effektiv och idag måste jag
  • ta 34 kort
  • städa bort grejerna jag fick igår
  • måla bokstäverna
  • byta sängkläder
  • dammsuga

ha det, puss

söndag

mitt i natten, nu ligger jag här efter att ha sett "i could never be your woman", den var faktiskt ganska bra. borde egentligen sova men är för förvirrad och orolig för att kunna slappna av, men ska nog ändå försöka stänga av datorn och krypa ner under täcket.

ha det, puss

lördag

trött efter en lång dag av smilande läppar. ligger nu i sängen, efter en tripp in till umeå där vi inhandlade mat och sedan åt på eurasia, för andra gången den här veckan. ikväll ska jag ligga här i sängen och bara känna lugnet, orkar verkligen inte tänka på något nu. känner mig bara så jävla virrig och kluven.

ha det, puss

Dagens outfit



kofta : h&m
linne : gina tricot
byxor : h&m

fredag

jag ligger här i sängen, efter veckans sista skoldag, men tusen snurrande tankar i mitt huvud.

det är den 10de idag vilket betyder två veckor kvar innan jag åker till luleå för att stanna i fyra veckor, jag längtar för jag vill nog inte vara kvar här så länge till. känner verkligen inte för att stå med ett ditklistrat leende imorgon som om jag inte håller på att bryta isär i tusen bitar.

blablabla, pannkaka av allt som vanligt.

det enda som gör min dag bra är när jag får fina sms av dig och när jag ringer och får höra din röst.

ha det, puss

torsdag

hm, sovit dåligt inatt. så som alla andra nätter den här veckan, känner mig inte alls pepp på öppethus på lördag. vill bara bädda ner mig i min säng och sova. menmen, på söndag är jag då ändå ganska sugen på att åka in till umeå för att sitta på mekka och bara känna lugnet, kanske ta med en bok elr någon läxa. idag började dagen med att vi skulle ut i skogen, naturkunskap, tråkigt. hade matte i ungefär i en halvtimme innan det var lunch, palt, det var inte så gott. efter lunch gick vi till medis för att lyssna på nannymaja som skrivit boken "vem fan bryr sig?" som handlar om miljön och allt det där, vilket var ganska intressant. hade svenska när vi kom tillbaka till skolan, jag skrev ut tristan och isolde sen skrev jag om dante som jag också sedan skrev ut precis innan lektionen slutade. klockan 3 slutade vi och då blev det dags för flyttning av sängar. så nu har jag och julia järnsängar på våra rum, jag måste ge ett stort tack till julia, emelie och störst tack till malin som skadade sin tå i flytten.


jag tyckte iaf att det blev mycket bättre nu än med min träsäng. nu ska jag bara packa ner grejer som mamsen och papsen ska ta med hem på lördag, bädda sängen, dammsuga golvet och städa lite allmänt runt i rummet. skriver sen om jag överlever ;p

ha det, puss

onsdag

det har varit en väldigt bra dag idag, vi har fixat till inför öppet hus, sedan drog jag, amanda, julia, camilla och marre in till stan. vi strosade omkring lite, sedan åkte amanda hem medan vi andra gick till en kinarestaurang och åt en god middag. sedan gick vi till mekka, där vi skulle dricka lite cappuchino, chai tea och cola. vi träffade på josse och vi pratade en liten stund med henne också :) vi satt där på mekka och skrattade högt och hade det jätte trevligt. kvart i 8 tog vi bussen hem, gick till camillas lägenhet och satt där och snackade till alldeles nyss, det har varit en bra dag som sagt och jag gör gärna om det :)

ha det, puss

tisdag

när jag vaknade imorse kände jag mig precis som igår jag ville verkligen inte stiga upp och jag har sovit dåligt de två senaste nätterna. så när jag till slut kom upp ur sängen och ut till köket så visade sig att jag hade kunnat sova i en halvtimme extra. jag provade att ringa linus, och han var vaken så jag bråkade lite med honom innan jag la på för att börja lektionen. det blev att snitta blommor hela dagen för att vi beställt så mycket inför öppethus.

efter skolan så lagade jag middag, vegetarisk pastasås, blev väldigt mycket vitlök menmen, bättre att äta det än inget alls. såg på tv inne hos amanda efter middagen, sen dess har jag varit inne på mitt rum, mest legat i sängen, men jag gick faktiskt ut en stund för att rensa tankarna. stjärnhimlen var så fin, kändes som att det var alldeles för många stjärnor där uppe, aldrig att jag sett så många förut. just i den stunden då jag tittade upp mot himlen kände jag mig så himla ensam. där gick jag på en grusväg, i mörket, ensam och kall. så jag vände om och gick hem, gick till köket och hämtade en skål med crunchy, sen slog jag igång ett oth avsnitt och tände ljus. nyss så fick jag värsta rycket och städade. mamma brukar säga att man sover dåligt om man har stökigt så jag tänkte att då kunde jag ju lika gärna städa så kanske det går bättre att sova, annars så blev det ju fint här inne. måste ju ändå grovstäda innan lördag, för då kommer ju mamma, och hittar hon ett dammkorn är jag körd.

ha det, puss

måndag

när jag vaknade imorse var jag så himla trött, sov väldigt dåligt inatt. men iaf så steg jag upp för att åka till flabb för att ha lektion. framkallade två bilder där en av dem var på lilla söta allis.

började må lite dåligt under lektionen och sen när det blev lunch så kunde jag bara inte äta. hade så ont i magen att jag gick och la mig, sen var det dags att gå ner i källaren för att ha engelska lektion. efter det så skulle vi dela ut öppethus lappar, jag och amanda delade ut lappar uppe på lägret. vilket gick bra, det blåste bara så jävla kallt. det har inte hänt så mycket mer idag.

ha det, puss

söndag

nu ligger jag här i sängen, efter en lång/tråkig tågresa. såg klart shutter, och måste nog säga att den var ganska dålig ändå. idag köpte jag ett par jeans, ska ta kort och visa sen, imorgon kanske. det har inte hänt så mycket idag faktiskt, är bara så himla trött, somnade halv 5 och vaknade 12, av att mamma tvingade mig att stiga upp. kände mig verkligen som en död sill. men blev pepp sen när jag kom på att jag kunde umgås med mamma och shoppa lite på storheden ;D

nu ska jag vara här i vännäs till 23 oktober, det går väl fort? i hope.

ha det, puss

lördag

efter att jag varit hemma ett tag och legat framför tvn, så fick jag sällskap av fredrik från min gamla klass, vi såg på tv och halvsov ;) han drog hem när leo ringde och ville prata, då var klockan runt 3, så låg jag och pratade med leo till 20 över 4, då var jag tvungen att lägga på för att sova. inte meningen alls att det skulle bli som det blev, men det vet du ju redan, jag är dålig på sånt här och det där var fel. ska ju som sagt åka hem ikväll, blandade känslor, men har faktiskt haft en bra helg. har ju inte suttit ensam hemma för en gångs skull, tack till er som gjort min helg den bästa på länge :)


ha det, puss

lördag

jag steg upp halv 8 för att åka med signe och hennes pappa på ikea. jag köpte matlådor, en hylla och röda örngott. det var en väldigt bra dag, vi åkte utomlands och köpte lite godis också :)


när man tror att man har sett allt men så blir man förvånad ;) ica maxi haparanda säljer billig herrbikini, slå till nu.


ha det, puss

torsdag

var på skolan idag, åkte halv två från vännäs, satt på busstationen till 14.20 då bussen till luleå gick, satte mig längst fram uppe. försökte se på "shutter" men blev lite åksjuk så blev att stänga av och stirra på vägen ist, jag lyckades nog slumra till i 5 minuter, var väldigt skönt. lyckades iaf se hela one tree hill avsnittet innan jag hann bli åksjuk igen. kom fram till luleå 18.25 där linus stod och väntade på mig, den putten rökte :O följde med honom hem och blev sedan hemskickad, men då ringde leo och jag klev av på hans busshållplats och det blev att se på film P.S I love you, en väldigt fin film. men hann inte se klart hela förrän mamma ringde och sa att hon skulle komma och hämta mig, så jag missade de sista 30 minutrarna. mamma skjutsade hem mig till assar den som är gladast över att jag är hemma, allis som klöste mig på handen som hej. tog datorn under armen, assar framför mig i trappan och allis hack i häl. assar hoppade upp i sängen, men har legat här så länge att han faktiskt har hoppat ner, men allis ligger kvar och sover sött. det borde jag också göra.

ha det, puss

onsdag

har inte så mycket mer att skriva idag som jag hade igår. åker hem imorgon.

ha det, puss

RSS 2.0