tisdag

vad dålig bloggare jag är ;d jag började jobba för en vecka sen och jag trivs jättebra, riktigt roliga upplevelser och erfarenheter. förut kunde jag inte förstå hur någon kunde lägga sig och sova före 10, men jag går utan tvekan och lägger mig 9 och somnar före 10 ;p
sen att jag stiger upp 20 över 5 stör mig inte allt för mycket, kändes bara lite hårt förra veckan när assar låg i sin bädd och grymtade för att jag tände lampan och störde honom.
på fredag ska jag klippa håret och på lördag ska jag in och fixa mina nya glasögon som jag fick i posten igår, längtar efter att skaffa nya när jag faktiskt haft de gamla sen jag gick typ i 5an, hemskt.
jag älskar dig!


ha det, puss

tisdag

jag har varit sugen länge på att baka en riktigt god chokladpaj även fast jag aldrig ätit någon gav jag mig in i receptens värld. hittade något som jag antar att leila bakar hade på sin hemsida och jag tänkte att det kan väl inte vara så svårt. kollade inte så noga igenom receptet men hade iaf alla ingredienser.
åt middag och tänkte börja baka gjorde botten och läser vad som skulle ske. den skulle in i kylen för att svalna i 15min för att sedan kastas in i ugnen i 10min, ut och svalna igen för att sedan ha på fyllningen och sedan in igen i 40 min. jag höll på att dö av all väntan och den blev inte ens så himla god. kändes jävligt. sket i att ta en bild också ;p
ska nog fortsätta göra den andra pajen som jag kan receptet på så jag inte misslyckas igen :p
ha det, puss

söndag

sitter i soffan och ser på tv med mattias, vi har inte gjort allt för mycket idag efter en sen kväll ute igår. tyvärr missade jag så gott som hela melissas konsert men det jag hörde var superbra.
jag älskar mattias så mycket och det blev jag mer säker på igår när vi höll om varandra till twisted sisters och han sjöng rakt i mitt hjärta :
"we're right, we're free, we'll fight, you'll see. we're not gonna take it, no we ain't gonna take it. we're not gonna take it anymore."
jag är kär och det känns så bra, ingen kan förstöra det vi har.
ha det, puss

torsdag

gud vilken underbar dag jag har haft, vaknade 20 över 6, steg upp och åt mannagrynsgröt, höll mig vaken till piteå slocknade och vaknade en timme senare, skönt.
jag var som ett barn på julafton och alla småbarn var mindre lyriska än jag :O jag studsade, pekade och bad "titta pappa, PAPPA TITTA DÅ!"
alla djur var framme och glada förutom bävern som satt i sitt bo, men jag fick iaf se den i dess webcam, haha!
jag kunde verkligen släppa alla mina bekymmer, att jag är arbetslös och uttråkad av att sitta hemma. det kändes som sagt underbart och efter en sån här dag tar jag tag i mitt liv med nya tag.
imorgon blir det ännu ett möte med jobbcoachen och jag ser det som ett steg närmare ett annat liv.
en bild, men har fler på face, kolla in där ist!
ha det, puss

onsdag

om jag själv mådde dåligt skulle jag inte må bättre av att få andra att må likadant...
på fredag kommer mattias och peter hit och det ska bli skönt att få sova vid mattias sida igen, även fast jag ligger i mitten av sängen nu när han är hemma ;)
älskade tiden vi var på båten och "upptäckte" nya platser(L)
imorgon ska vi mest troligt åka till lycksele för att gå på djurparken, det gäller bara att stiga upp så jävla tidigt!
ha det, puss

onsdag

jag kan ibland känna att när jag är ärlig och säger sanningen så uppfattar andra det som att jag ljuger.
jag skulle inte säga det jag tycker om jag inte menade det och jag vet inte hur man ska göra för att få människor att ändra sin inställning till mig och mina åsikter.
jag ser mig själv som en snäll person och det är inte ofta som jag gjort något för att skada någon annan. jag är ju precis som alla andra och gjort mina misstag men att vara ärlig är viktigt för mig.
jag önskar bara att man ibland kunde bli accepterad och trodd när man säger som det är.
ha det, puss

RSS 2.0