måndag

vilken hemskt natt. hade svårt att somna, vaknade, somnade vaknade, men det värsta var då ändå, jag vaknade 3 av att mitt högra öra höll på att sprängas i bitar, det var precis så det kändes och med en hals som hade svällt upp så det kändes som att andas genom ett sugrör, jag satte mig upp i sängen och tittade ut i mörkret, jag trodde jag skulle dö, seriöst. iaf, jag försökte med allt, jag gick och drack vatten för halsen, det blev lite bättre. men örat ville inte vika sig :
jag höll för örat och la mig på den sidan - det hjälpte inte
jag tog en bomullstuss och stoppade i örat - det hjälpte inte
jag grät en skvätt - det hjälpte inte
jag petade runt örat för att se om smärtan skulle avta, det blev värre - det hjälpte inte
jag gick ner och hämtade revaxör och hällde det i örat - det hjälpte inte
nu hade det gått två timmar där jag låg i sängen med ett dunkade värk i örat och sömnbrist, gråten i halsen och ville svimma för att slippa smärtan. efter en halv timme, då vaknade mamma, för hon skulle upp på jobbet. under min vakna tid så hade jag faktiskt gått ner och skrivit en snyft historia på en post-it lapp så hon måste ha läst den och kom upp och kollade läget, jag grät en skvätt till för att få lite medlidande, hon gick ner och kom upp med ett glas vatten och en pronaxen, jag tog en klunk av vattnet och svalde tabletten, lyckades hålla mig vaken en stund till innan tabletten började värka och jag somnade som en baby.vaknade 20 över 9, då steg jag upp och gick ner och ringde vårdcentralen, dom skulle ringa upp vid 10.45. sedan ringde jag till jobbet och sjukanmälde mig.. då så var det dags att äta något, så jag hittade en risgrynsgrötskorv i kylen, tog en skål med sånt och värmde i micron, gott :) blablabla, nu blev jag trött så mer än så hände inte, joo. dom ringde från vårdcentralen och jag fick tid klockan 3, jag for dit och fick ett recept på nå tabletter, nu ska jag bli frisk. yey :)


ha det, puss

lördag

nu måste jag fan skriva av mig lite innan jag ska sova, åhh, inte nog med att jag har cpont i halsen så jobbar jag till på måndag, jaja. jag vill ju ha pengarna så, det är ju inte så farligt, men jag hade kunnat slippa jag hade kunnat vara frisk. men jag tog den risken att bli sjuk och det får jag stå för. jag gör så många uppoffringar som du inte ser, jag gör så mycket som du inte förstår. men vad får jag tillbaka? - en förkylning. är det så här jag vill ha det, att vi ska ha det? nej. jag vill inte försöka styra och ställa och förändra någon annan människa. men vad jag än säger tas ändå inte om hand, det spelar ingen roll vad jag säger elr vad jag gör. om det ändå fanns någon som förstod hur jag kände mig och hur jag tänkte, så jag inte behövde förklara minsta lilla sak, varför jag är sur och varför jag gör som jag gör. när jag ger allt för det här och gör allt det dåliga till så stora grejer. men man borde väl lära sig av sina misstag, borde man inte det? gör du det? det värsta är att sitta med mobilen i handen och veta att man inte får något svar, nu, om 10 minuter, om 1 timme men om 2 timmar om jag har tur. enda orsaken till att jag gör det här "lilla" till en stor sak är för att jag sitter med mobilen i handen hela dagen och att jag vill att alla andra ska göra det och skita i sina liv och bara bry sig om mig. men så funkar det inte, alla har ett liv förutom jag, jag är....

jag är livlös.

ha det, puss

fredag

vad fan gör jag vaken så här tidigt på min lediga dag? joo, det ska jag säga dig. jag är förkyld, min hals har gjort uppror. kände igår när jag skulle sova att det kliade i halsen, och jag sa till mig själv. nu fan blir jag sjuk. och nu vaknade jag med den här hemska halsonda, jag vill inte vara sjuk! fan jävla skit också!!!!!!


ha det, puss

torsdag

vaknade på fel sida idag så har varit lite sur av mig, kanske något annat som spökar också, men det orkar jag bara inte ta itu med just nu. har iaf jobbat idag och det gjorde det ju inte bättre med mitt humör att det var asfint väder ute medans jag var inne och slet. allt har bara gått emot mig idag och jag vill bara somna och vakna upp imorgon ist. ledig och fint väder står på schemat.

ha det, puss

onsdag

idag när jag vaknade så var det fint väder, så jag gick ut och solade en timme :) blev iaf lite brunare. sen har jag varit på bilbingo, jag vann inget. men när jag kom hem så stod det en ny cykel på gården, bara till mig :D så jag gick upp och satte mig vid datorn ett tag. men nyss så cyklade jag med nya cykeln runt sjukhuset :P en bättre cykel finns inte ;) haha.

ha det, puss

tisdag

igår tog jag bussen in till syrran, vi bakade bullar, men slängde nästan alla för dom blev dåliga ;d menmen, kvart över 11 drog jag på mig skorna och jackan och gick ut i regnet och hem till robin. har saknat honom så mycket :) dock hade han inte blivit så brun så det gjorde mig lite glad :) åkte med bussen hem kvart över 3 idag och sen dess har jag legat i sängen och hunnit äta middag :) hoppas nu att det blir fint väder i veckan, enligt aftonbladet skulle det ju bli det, så då ska jag sola och bli ännu brunare :D

ha det, puss

söndag



jag köpte en klänning idag :)

jag, farmor och farfar var på bilbingo ikväll också, farmor vann 1000kr :)

ha det, puss

lördag

idag har jag jobbat och jag som jobbat fem dagar i rad nu, är ledig i fyra dagar :) känns verkligen bra, är så himla slut i kroppen och händerna. hoppas på att det blir fint väder nu när jag är ledig också, för då ska jag sola :D jaja, det händer ju inte alls för mycket på jobbet så orkar inte berätta om min dag.

ha det, puss

torsdag

idag har jag jobbat :S 14-19, har så himla ont i kroppen och lyckades skada två fingrar, började blöda under båda naglarna. nu har jag ätit hamburgare två dagar i rad och känner att det är fan gott med skräpmat ;d har inte hänt så mycket mer än att varit och solat med signe ikväll :)

ha det, puss

måndag

idag drog jag och mina föräldrar till haparanda för att slösa pengar... mammas pengar :D inget mig emot iaf :) fick allt från lakan till matlådor, jag fick nästan allt jag ville ha så jag är nöjd över våran dag i haparanda, sen hittade jag en fin sjal på stadium, så den köpte jag. efter resan hem hände det väl inte så mycket mer än att jag legat i sängen och sett på tv. for till kallax för att hämta upp bror. men det var för dimmigt, så flyget åkte till umeå och nu ska dom åka buss från umeå. imorgono blir det jobb för mig iaf :S saknar robin

ha det, puss

söndag

vill du mig något så vet du var jag finns, det händer inte mycket av att bara säga saker. gör något åt det eller släpp det helt enkelt.

sakar robin (L)

ha det, puss

söndag

vaknade vid 11 dag då pappa kom och väckte mig. åt frukost med mamma och pappa sedan for vi till Soumi Soffa, där vi provade alla soffor, haha. inte direkt för att vi ska köpa en soffa elr så, men gud vad sköna soffor det finns alltså ;d nu sitter jag här uppe på mitt rum och lyssnar på musik. imorgon ska vi åka till ikea mest troligast. länge sen vi var där och jag vill ha lite grejer till vännäs så :) sen blir det jobb tisdag till lördag. kommer känna mig lite död om en vecka gissar jag ;d igår kom amanda hem :) och imorgon åker robin till cypern :/ menmen, jag jobbar ju ändå så då går väl tiden lite fortare i hope.

ha det, puss

lördag

idag mår jag väl lite bättre med tanke på hur uselt jag mådde igår. jag och signe drog och solade på sun tan igår kväll, typ sista minuten och allt ;d och nu är mina bröst knallröda och ömmar, speciellt när jag skulle duscha imorse, jag trodde jag skulle dö. så mycket sved det :S men jag åkte iaf och jobbade idag, med en klump i halsen och tårarna bakom ögonlocken. men jag tog flera djupa andetag och klarade mig igenom ännu en dag på jobbet. under dagen så glömde jag bort allt det där "onda" och jag kunde le för en stund.

det var knappt nå folk och åt idag, så vi hade det väldigt lugnt, kände ingen stress alls. sen så blev vi klara en halvtimme före så vi satt och slappade i personalrummet ett tag. åhhh, så irriterande nu när jag skulle stämpla ut, klart att klockan var 17.59 när jag stämplade ut, haha. en enda gång har jag stämplat ut exakt/efter jag ska :p

jag har haft ont i huvudet hela dagen, det var väl mest för att det jag skrev igår gnagde så inom mig och när jag vaknade imorse ville jag helst inte äta något för jag kände mig så illamående av rädsla och ensamhet. men jag lyckades iaf få i mig lite mat, men jag kände på jobbet att huvudet fick ta stryk för magens skull. menmen, dagen var inte så hemsk iaf och imorgon är jag ledig :d så hoppas på bra väder så jag får vara ute :)

ha det ,puss

fredag

nu efter förra blogg inlägget blev jag på städ och depp humör. så medans jag lyfte upp mina kläder från golvet kändes det som att hela mitt liv skulle brista och jag vill bara gråta. jag vet inte varför egentligen. jag har det bra nu, men nu t.o.m när jag skriver så blir jag tårögd och känner en klump i halsen, jag som trodde att allt var bra nu. åh, känns inte som att jag har någon jag kan öppna mig till fullo med, och jag tror att jag skulle behöva det, verkligen. för att jag har det bra det har jag men det är något som gnager inom mig. jag vill inte behöva må dåligt längre, jag vill inte vara ensam längre. jag försöker väl till en viss del att inte stänga alla ute och bara sitta hemma, men ibland känns det som att det jag gör inte är tillräckligt. jag är inte så säker här, jag är inte det. jag önskade bara att allt det jag tänker på bara kunde försvinna så att jag inte behöver vara rädd och nervös längre. utan bara leva livet. jag försöker väl att släppa det gamla bakom mig, men jag har aldrig varit självsäker och aldrig trott på mig själv. hellre sitta i ett hörn istället för att kämpa för att överleva. jag kan bli så frustrerad på mig själv ibland och gör ibland framsteg som är små men framsteg. tror jag är inne i en svacka just nu, det måste det vara för nu har jag fan gråten i halsen och jag vet fan inte varför, jag känner mig så jävla osäker att jag är rädd att förlora. jag får inte gråta nu, jag borde inte gråta nu. torkar tårarna och biter ihop.

ha det, puss

fredag

igår var jag aktiv, haha. först så for jag till mockträsk med farmor och farfar, där vi skulle hämta korn till fåglar ;d for direkt hem och duschade och sedan klädde på mig, fixade håret och sminkade mig. så bar det av in till stan :)

där jag och signe gick och strosade och jag hittade en kjol som jag nu älskar :) såååå skön den är. vi åt på max och drog sedan ner till sun tan där vi solade, haha. jag trodde inte att det skulle ta så mycket som det har gjort, för nu är jag faktiskt lite röd :S men så går det väl när man har jobbat när det har varit fint väder, jaja. nu är jag iaf lite brun ;D haha.

sa sedan hejdå till signe medans jag gick hem till robin där vi satt och såg på tv och myste.

åkte med sista bussen hem, mycket folk så jag koppplade bort allt med ipoden i högsta hugg :D satt och tittade ut genom fönstret och såg att det började regna, så jag drog en djup suck när jag inte hade någon luva på jackan elr något skydd alls för den delen. busschaffören började prata med mig, med tanke på att jag kliver av på sista hållplatsen. han frågade om jag hade ett parraply, och allt spnbt där man borde ha när det regnar, men han var snäll nog att han körde fram till cykelvägen och sa hejdå och godnatt ;d haha, lite gulligt sagtoch gjort ;d menmen.

idag har jag inte gjort så mycket, elr jag, mamma och pappa har varit och åkt omkring på alla möjliga affärer, kul att göra något ist för att sitta hemma elr jobba :) men imorgon blir det jobb, yey.

ha det, puss

tisdag

idag vaknade jag runt 10 eftersom att jag stigit upp då de sista dagarna när jag jobbat. men jag lyckades somna till lite efter 11, kändes underbart :) steg upp med lite huvudvärk för att jag tvingade mig att somna om dock för att det var värt. klädde på mig och gick ner för att äta något, det blev yoghurt och flingor. jag tog på mig mina skor och kappa, la ipoden i fickan och började gå mot farmor och farfar. hon ringde igår och frågade om jag skulle göra något spicellt, men det skulle jag ju inte så det blev att dra dit. när jag kom fram så visade det sig att jag skulle sättas i arbete på en gång, så jag fick en skurtrasa i handen och satte mig på altan golvet och började skura räcket. det tog väl en tid. sen så kom det en söt liten pojke dit, han hette adrian och var runt ett och ett halvt år. jag satte mig på trappan, så satte han sig bredvid mig och log med hela ansiktet och sa "hej". jag trodde jag skulle dö för att han var så söt :) sedan satte jag mig på en stol och då lyfte jag upp honom i min famn och han satt och tittade på mig och log lika mycket som förut och jag blev verkligen jättesugen på barn. jag menar visst han var jättesöt och jättelugn. men jag skulle inte klara av barn just nu ;p haha, jag klarar ju inte ens av mig själv. så barn får vänta även fast barn är söta så förblir dom ju ändå söta :)

fick middag sedan kom bror och hämta mig. sen dess har jag legat i sängen, sett på tv, skickat sms och sneglat lite datorn sådär lite obrytt, men tänkte iaf skriva av mig lite, lite lite ;d haha.

ledig till på lördag, vill du hitta på något? hör av dig :)

ha det, puss

lördag

nu har jag jobbat tre dagar i rad med två dagar kvar, i torsdags och i fredags jobbade jag 12-19, när jag egentligen skulle vara ledig, idag jobbade jag 13-18. jag är helt mörbultad och har ont i hela kroppen, trodde inte att det skulle ta så här mycket, men mina fötter och ben gör så ont. var ute och joggade lite igår, förstår inte varför jag gjorde det, för nu har jag ännu ondare. menmen, två dagar kvar så det är bara att bita ihop för jag känner verkligen hur mycket det här har tagit på mig, nu när jag inte ens känner mig helt 100 heller. jaja


ha det, puss

onsdag

min kusin var så gullig idag, han klättrade upp på en målarställning med en kikare. så sa han att han ville se gud. men han såg honom inte. då sa han : om man ser ett hjärtformat moln så bor gud där bakom och ser man ett hjärtformat moln med ett kryss över så bor djävulen där.

det lät verkligen som att han trodde på det han sa, och det var så himla sött.

ha det, puss

tisdag

idag har jag inte alls gjort mycket, värsta fint väder idag så jag la mig och solade. fick värsta chocken när jag lyfte på shortsen, men som tur var försvann det röda och det blev mer jämnt ;d jag är så uttråkad att jag snart klär på mig och springer bort min energi, för inte kommer att jag somna nu.

RSS 2.0