torsdag

vid den här tiden om 7 veckor har jag tagit studenten, lär nog t.o.m vara hemma i luleå också. jag fattar inte hur det kan ha gått så fort, jag har fixat skor och klänningen är väl på väg antar jag, mössan är ju så klart också fixad ;)
ångesten börjar dock krypa fram, vad fan ska jag göra i sommar och vad fan ska jag göra efter sommaren! efter jul blir det väl umeå igen, hoppas hoppas :)
ha det, puss

måndag

jag måste bara få skriva av mig lite, jag är, ja vad är jag. jag är arg och besviken på hur folk kan bete sig mot varandra. jag skulle vara glad om min vän hittade någon att tycka om och vara lycklig med, ändå finns det såna som blir avundsjuka och bittra och bara kommer med negativa kommentarer, kan du inte vara glad för någon annan kan du lika gärna hålla käften. så känner jag. jag stör mig också på dem som säger en sak "man mot man" men så fort det blir mer folk gör man en helomvändning och då tycker man det motsatta helt plötsligt. stå för det ni tycker och skit i vad de andra tycker. ingen vill väl vara en jävla bitter fitta iaf.
ha det, puss

onsdag

det känns som allt och inget händer samtidigt. jag kan sitta här helt lugnt och ändå veta att jag har 100 saker jag istället borde göra. jag får lite halvt panik men ändå sitter jag kvar. helgens planer gick halvt om halvt upp i rök fast nya planer kom upp lika fort :) oj, vilken bloggtorka jag har.
ha det, puss

måndag

ligger här i sängen, men väskor utspridda över golvet. mattias nalle har suttit och kontrollerat min packning idag och det har gått jättebra, bara en bag med kläder. ska åka buss på onsdag, kommer kännas konstigt att åka åt det hållet, brukar ju åka tåg ner :) ska bli väldigt skönt att få komma "hem" igen och bara få slappna av.

funderar på om jag ska ta en promenad ikväll, var så skönt att gå runt sjukis för någon dag sen. ska först pressa i mig min egengjorda efterrätt. jag såg på gordon ramsays Fword och han gjorde en choklad mousse, så jag var bara tvungen att testa att göra den, så får meddela sen med betyg och möjligen ett recept :) jag tycker absolut om gordon, speciellt för att han är så bestämd, det är ju det som gör honom till den han är, sen så har han ju en mjuk sida, det ser man ju i programmet.


imorgon måste jag in och göra några ärenden i stan, ska försöka vara effektiv och slippa behöva gå där hela dagen ;d får inte heller slösa så mycket pengar.

ha det, puss

torsdag

jag läste en bok för ett ganska långt tag sen, typ på jullovet, jag läste ut den på två nätter. och det fick mig att ta en riktig tankeställare. boken handlade om en tjej som var tillsammans med den perfekta killen "utåt sett" men hon kände sig inte hel inombords och det slutade med att de gjorde slut och ingen kunde förstå hur hon kunde göra slut med någon som var så "rätt" för henne, fast han egentligen inte var det. förstår ni hur jag menar? så kändes det för mig. att en bok ändå kunde få en att tänka så mycket på sig själv.
det var ju som sagt sista praktikdagen idag, och jag måste då säga att jag är lite ledsen, jag har verkligen haft jättekul och det har varit ett väldigt trevligt gäng.
ha det, puss

RSS 2.0