fredag



igår gjorde jag denna brudbukett inför brudmässan i helgen. den blev väldigt fin:)

igår åkte jag hem och under resan höll vi t.o.m att krocka, det var lite läskigt. men det blev som tur var inte någon krock ;d

ha det, puss


måndag

idag kändes verkligen som en jobbig dag, det sket sig verkligen på fotolektionen så jag gick hem i snöovädret. kom tillbaka till skolan och slog på "Pink - I don't believe you" på ganska hög volym och kröp ner under täcket. gick och hanldlade sedan efter engelskan och idrotten. handlade för nästan 300 kronor :p på fredag bär det hem igen, ska bli så skönt.

lyssna och njut


ha det, puss

söndag

idag lyckades jag sova väldigt länge, vaknade någon gång runt 11. gick ut och fotade lite bilder fast inte hela rullen, så jag måste göra det imorgon. har gjort lite på hemläxan också, så jag inte behöver göra allt på en gång. har varit och handlat lite stuff också, så ikv ska jag nog göra en god smoothie.

ha det, puss

fredag/lördag

igår var vi lediga, fast jag var uppe med tuppen iaf. sjukt att jag är piggare när jag är ledig än när jag har skola. åkte in till umeå med amanda och såg bedtimes stories. den var  helt okej faktiskt.
 

när vi kom hem gick jag in och lade mig på mitt rum, var så himla trött men kunde ändå inte somna. men runt 12 slocknade jag, vaknade dock kring 8 idag precis som igår, men jag lyckades vända och vrida på mig i en timme innan jag slog på datorn och klickade runt, nu ligger jag här i sängen och ser på tv, mixade nyss en smoothie, även fast jag inte känner mig allt för hungrig, menmen.

ha det, puss

utmaning

uppdraget är att gå in i mappen mina bilder på din dator. gå till den sjätte mappen och därefter väljer du det sjätte kortet. visa den bilden i din blogg och skriv något om den. invitera sex stycken nya att vara med i utmaningen. länka till dem och låt dem veta att de är utmanade.


hm, ja det blev visst första bilden på min sängram efter att vi flyttade ut den fula till den här fina.


jag utmanar alla.





ha det, puss

måndag

hade sovmorgon imorse så jag låg i sängen ett tag innan jag tog och duschade och fixa mig och hann städa lite innan maten kom. på engelskan skrev jag min bokrecension och på idrotten hade vi teori så då skrev jag min hälsobild.

var och handlade med julia efter skolan och till middag gjorde jag grönpepparsåskyckling och ris. till efterrätt mixade jag


    
 


det var bland det godaste jag ätit/druckit på länge ;)





ha det, puss

lördag

är hemma i luleå nu över helgen. vilket känns skönt att få slappna av och njuta av att vara "ensam".

igår när jag kom hem mötte jag upp linus i någon minut innan jag gick till syrran för att äta middag, halvsprang för att det var kallt och jag var kissnödig ;D åt middag och drog därifrån för att gå tillbaka till linus, vi låg och myste i sängen hela kvällen, förutom när han fick för sig att spela dataspel ;p men jag drog tillbaka honom i sängen ett tag till innan pappa kom och hämtade upp mig.

imorse vaknade jag runt halv 10 och steg upp och åt frukost, duschade, satt vid datorn och såg på tv. var nyss och handlade lite stuff med pappa och daniel.

ha det, puss

tisdag

ojoj, det var ett tag sen jag skrev. det har inte hänt så mycket bara. i helgen stannade jag och marre i vännäs, vi åkte in till umeå på lördagen och såg på "i taket lyser stjärnorna" och blev stammisar på waynes ;d helgen gick fort och igår var det måndag, skola som vanligt, fick vara i studion på fotolektionen och det var kul. blabla.

efter skolan gick jag och handlade, köpte lite frukt och yoghurt för jag har tagit fram mixern så nu fan ;d låg och pratade med linus i två timmar igårkväll och såg sedan på tv och somnade till slut.

imorse hade vi prov i svenskan och det kändes helt okej :) nu får jag vänta och se var erika har att säga. en helt vanlig skoldag resten av dagen, blablabla.

jag och amanda har legat inne på mitt rum och sett på film ikväll och jag funderar på att jag ska pallra mig till mitt rum igen och duscha. men måste samla kraft och vänta tills sista % av mitt datorbatteri tar slut ;d

ha det, puss

fredag



kortskoldag idag, gick och handlade middag och bakingredienser. vilket resulterade i god middag och snygga och utsökta muffins ;d



ha det, puss

torsdag

yeah, igår var jag, julia och marre och såg på australia, gud så bra film. blev så berörd av hela filmen, sådan känsla dom förmdelade usch så fint.




idag så åkte klassen till

där vi fick sitta i en sån där kupol och titta på stjärnhimlen, blev lite virrig när gubben speedade tiden så allt snurrade.

efter det drog jag, marre och julia till stan. jag köpte ett par örhängen och ett par tjockare strumpbyxor så jag inte fryser bena av mig ;p

ikväll har jag lyckats se ett helt avsnitt av "criminal minds", så länge sen jag verkligen tittat på tv.

jag och marre stannar kvar här i helgen så jag håller på att fixa lite filmer som vi kan nöta, sen hade vi tänkt att vi skulle baka muffins ;p




ha det, puss

fredag/lördag

min helg i luleå har varit lugn och skön. i fredags kom jag hem kring halv 7, då åkte jag hem och åt middag och gick sen mot signe där vi såg på "never back down" som blev andra gången för mig men det är en bra film ;)

igår var jag in till stan och gick på brudmässan, den var minimal och tråkig. så jag, mamma och elin drog på stan ist, mamma handlade som fan medan jag följde efter som en svans;D

vi drog hem vid tre och åt middag och jag såg på tv och satt vid datorn, kring halv 10 var jag inne i stan igen för att vara med linus :) vi låg i sängen och myste och såg på "den gröna milen" jag tog första nattbussen hem.

nu sitter jag här och ser på tv. innan jag åker hemska jag ta kort, handla och packa ihop mina grejer :)

ha det, puss

RSS 2.0