onsdag

det var ett tag sen jag satt här och skrev det har ju hänt saker men känns ibland så meningslöst att skriva om det. helgen var kul iaf. veckan hittils har väl varit okej och nu sitter jag ju här i luleå. imorgon måste jag in till stan och sköta lite bankärenden ;D haha, så illa.


ha det, puss

torsdag

jag och marre ligger i sängen och ser på tv, siba reklamen visades nyss.
marre : jag ska se film ikväll
jag : vilken ska du se?
marre : mammutens återkomst.
jag : mammut? *halvt skrattandes*
marre : nej, men va fan jag menade ju mumien - återkomsten.



det är inte lätt att ta rätt ;)

ha det, puss

onsdag

and how i lost you and your brown eyes.....


jag måste då säga att ibland förvånar jag mig själv, jag gjorde en så himla god pasta sallad med penne rigate, skinka på bit, morot, gurka, crisp sallad, tomat, röd lök, feta ost och thousand island dressing mumma! synd bara att jag inte tog en bild så jag kunde lägga upp sån i får se, men det var hur som helst en ganska billig middag om man inte vill slösa allt för mycket pengar och äta sallad :d

idag skulle vi jobba med rester i nk och matte, men jag hade inga så jag fick skriva min bokrecension till svenskan. vilket jag inte hade gjort annars. så det kändes jävligt bra att få det gjort, nu ska jag bara skriva klart engelskan också och skicka iväg det till mattias.

det har varit jättefint väder här sen jag kom hit och det börjar verkligen lida mot sommar






ha det, puss

måndag

första dagen tillbaka efter lovet. jobbigt. på foto hade jag fakitskt tur, alla mina bilder jag framkallade blev bra och jag har nästan gjort alla uppgifter nu. på engelskan fick vi veta att vi ska ha nationella på fredag,  jag säger då bara ett ord : GREAT!

på idrotten höll jag och julia i den, vi körde cirkelträning och fyfan så otränad jag är, mina ben värker som om dom lika gärna kunde vara av ;D men jag och marre pallrade oss ut och var ute och gick i två timmar och det känns bra att vara tillbaka hit igen, på något sätt.

jag var duktig och gjorde vegetarisk lasagne till middag också :)

ha det, puss

söndag

nu ligger jag här i sängen i vännäs, kom hit för nån timme sen. igår kom jag hem från sthlm och åkte hem och satt vid datorn hela dagen ;d

ringde och pratade med henrik i några minuter innan han sa att han skulle ringa upp senare och jag kan då säga att jag inte hade så stora förväntingar men vet ni vad, han ringde :) så nu får jag börja vänja mig vid att han faktiskt håller det han lovar :)

ha det, puss

fredag

jag borde ju skriva lite nu om hur jag har det här i sthlm och jag måste säga att idag har varit den bästa dagen, slösat mest pengar och haft det bästa vädret, mycket sol och varmt. det enda negativa var väl att en jävla mås sket på min sko imorse. idag inhandlade jag en sjal, en t-shirt, två linnen och ett skärp.

vi var och såg på 17 again på bio för ett tag sen, och jag säger då det, vi var väl sisådär 500 skrikande tjejer i första scenen, jag tänker inte avslöja vad som händer, men ni tjejer jag säger bara OJOJOJ! ringde henrik när vi stod och väntade på tunnelbanan och pratade med honom i en timme innan han bestämde att jag skulle städa ;) det känns bra att vi beslutade att ses efter att ha haft kontakt med varandra i en evighet ;d

glömde ju helt bort att skriva att jag spenderade min soliga måndag med honom, vi gick strandpromenaden i luleå som bestod av slask och vatten, men det var kul ändå, fint väder och fint sällskap.

efter att jag lade på så har jag packat ihop min väska och dammsugit lägenheten. känns lite konstigt att jag nu saknar båda mina hem, jag brukar ju antingen vara i något av dem. men hinner vara i luleåhemmet en dag innan det bär sig tillbaka till vännäs och skolan.

ha det, puss

onsdag

jag är i sthlm nu och har varit här största delen av dagen, har haft en väldigt bra dag och strosat runt i butiker, minst 5 olika h&m. haha. jag köpte ett par jeans idag också vilket behövdes.

ha det, puss

tisdag

det är väl lika bra att jag åkte till tandläkaren imorse och lagade mina tänder så här tidigt. måste ju tagga inför sthlm och vänja mig att stiga upp tidigt så jag har tid att shoppa. idag ska jag in till stan och hämta ut pengar och sätta in mina småpengar som jag tror är runt 3400 kronor och sen gå på stan med signe ett tag och mest troligt ta en cafe latte för det är jag så jävla sugen på.

imorgon 10.25 flyger jag och signe till sthlm och jag längtar som ett as ;D

ha det, puss

lördag

idag åkte hela familjen lundqvist och böckerman till haparanda. jag köpte, mattor, ljus, matlådor och två kuddar :) och så gick vi förbi på skopunkten och jag blev helt fullkomligt kär men lägger upp bild sen när jag har hittat en kamera. sen dess att vi kom hem har vi bara ätit smörgåstårta och sen har jag bara legat här i sängen.

ha det, puss

torsdag

igår hade vi debatt på skolan om globalisering och jag var på positiva sidan. det var en kul debatt och jag slog näven i bordet så exalterad jag blev ;D

vi fick skriva utvärderingar om vårat jobb och sen fick vi sluta, tidigt så jag och julia kunde ta den tidiga bussen hem. vilket var så jävla skönt. provade mina nya åksjukearmband och dom funkade, jag kunde sitta och läsa utan att bli nå åksjuk alls vilket kändes bra.

vi kom fram runt 18.20 och då mötte jag upp leo och tvingade honom lite halvt att bära min tunga väska, vi gick och handlade mat på ica och drog förbi min syster och lämnade den tunga väskan där. när vi kom till hans lägenhet flög jag över datorn och satt där och nötte medan han gjorde maten ;D vi båda åt inte alls mycket även fast vi hade en stor skål med mat, öppnade bacardi efter bacardi och drack som en dammsugare ;p vi gick till kiosken och hämtade lite mer dricka och drog sedan tillbaka. blandade med energidryck så jag blev typ jättepigg och sprallig ;D runt 3 fick jag ett sms från min syster där det stod att jag fick pallra mig hem annars blev jag utan säng. så leo följde mig för han skulle köpa cigg sen när jag kom till syster var hon, daniel, ida och stefan där och det visade sig att jag skulle få sova på det mjuka golvet :p satt och snackade med dem ett tag innan vi alla gick och lade oss.

jag vaknade runt 7 och var aspigg men låg kvar till halv 10 då daniel steg upp, jag hjälpte honom att städa i köket och diskade också. han gjorde frukost och vi åt varma mackor och drack te.

pappa kom och hämtade mig för ett tag sen och nu sitter jag här :D och uppdaterar mig om omvärlden.


STHLM HERE WE COME!

ha det, puss

söndag

kunde inte somna tidigt inatt så jag städade, haha! var på väg att dra ut och gå men blev tvärtrött så bäddade sängen och somnade.

vaknade kring 11 och gick upp och åt frukost med marre. möblerade om i mitt skafferi, blev perfekt. vi gick och pantade flaskor och handlade lite när det var sådant fint väder.

sen har jag väl legat här i sängen och sett på tv och film med marre, vi har haft en slöhelg och det har varit behövligt.




ha det, puss

fredag

ligger här i sängen efter en ganska tråkig skolvecka ;d på torsdag blir det luleå igen, ska försöka få sluta tidigare så jag kommer hem kring halv 7.

igår var jag ute och gick, och jag hade nästan glömt bort hur skönt det var att få lätta tankarna och lyssna på musiken som strömmade ut ur hörlurarna.

jag, marre och amanda gick och åt på frasses och det var väldigt gott ;d drog sedan på ica och coop och handlade lite snacks. amanda drog in till stan medan jag och marre stannade kvar här och såg på "dagboken" och just nu "skönheten och odjuret"

ha det, puss

RSS 2.0