lördag/söndag

jag sitter just nu på golvet nedanför min säng. jag håller på att städa säger vi.

igår åkte jag och julia in till teg för att åka och se på tjejhockey, det var kul. for sedan tillbaka umeå och gick på stan ett tag. hittade inget att köpa som tur var och tog sedan bussen hem.

åt middag och drog sedan på oss ytterkläderna för att gå och se på pojkhockey mellan luleå och vännäs (matchen slutade 4-3 efter straffar), vi såg två perioder innan julia gav vika mot kylan och vi gick tillbaka till skolan. när vi kom tillbaka blev det att ligga inne på hennes rum och se på tv. vi såg final destination 1 och julia blev rädd.

men jag gick iaf och la mig och slog en pling till linus *miss you*, somnade väl sådär kring 2 och vaknade när julia knackade på kring 12, vi åt frukost och nu sitter jag här som sagt. ska ju STÄDA!


SAKNA <3

ha det, puss

fredag

pyntning av skolan idag, väldigt kul. gick till gymmet sen efter skolan och det gick ganska bra faktiskt. duscahde, sen åt jag och julia middag och gick sen och handlade lite snacks. satte oss och såg på tv och åt chips och dip. under kvällen har vi sett tre filmer samtidigt ;d väldigt invecklat. imorgon blir det simning och sen kolla på hockey.

ha det, puss

torsdag

denna vecka har gått lite halvt om halvt fort som sakta. har snart varit här i en vecka, bara tre veckor kvar då. bita ihop och tänka på julen och nyår.

idag har vi väl inte gjort så mycket, gjorde klart min krans till farmor. fick göra en beställning på 5 julgrupper och gjorde sen en till butiken också. ganska slapp dag idag och imorgon ska vi julpynta skolan.

ha det, puss

Dagens outfit



linne :deval
jeans : lee
(hörlurar : sennheiser)

onsdag

i'ts okey if you have to go...

gjorde en krans idag på floristiken som min farmor ska få, hann faktiskt inte med så mycket mer för jag jobbar alldeles för långsamt ;d

under hela min praktikperiod gick jag omkring med en nagelfil i väskan för att jag inte ville bryta mina naglar. jag klarade det väldigt bra, men efter tre dagar tillbaka på skolan så har brytit en nagel så dramatiskt att jag började blöda under nageln, och jag säger då det "fan så jävla ont det gör!"

jag och julia gick och gymmade idag ;d haha, elr rättare sagt jag försökte iaf. mina armar var som spaghetti och jag kunde knappt röra mig ;p men nu har jag iaf varit och kollat läget :) och jag skulle inte ljuga om jag sa att jag faktiskt tyckte om det, kändes skönt att göra något annat än att sitta inne.

tre dagar tillbaka på skolan och mitt rum ser ut som ett bombnedslag men jag orkar verkligen inte städa, elr plocka undan efter mig.


jag och pappa köpte en ljusslinga åt mig innan jag åkte tillbaka till vännäs. lite julkänsla iaf :)


mina inköp från i fredags, blev väldigt fint och doftar så underbart gott :)




ha det, puss



dagens låt



jason mraz - You and I both

tisdag

fan vilken träningsvärk jag har, har så himla ont i magen, axlar och rygg ;d och imorgn ska jag och julia kolla in gymmet och göra smärtan värre :p idag har vi haft floristik hela dagen, det gick faktiskt ganska fort för att vi inte gjorde något :p

gick och handlade med julia och malin sen gick vi förbi til frasses. och jag blir depp, jag tycker inte om pommes längre :/
inget är gott längre :S nu ska jag gå till julia och störa henne.

ha det, puss

måndag

sov tre timmar inatt, foto, engelska och sen idrott då vi hade gym och halvt dog, dålig sömn och lite mat är ingen bra kombination.

kom hit till vännäs igår, det var lite snöstorm och kring halv 12 blev hela vännäs strömlöst.

ha det, puss

lördag

jag, mamma och pappa åkte till mormor och hälsade på, jag fick 5 tior (för jag samlade på såna när jag var 7) :) har inte gjort så mycket sen vi kom hem, vi var nyss och handlade inför resan imorgon. nu ska vi vara lite familjaktiga och dricka glögg tillsammns ;d

ha det, puss

fredag

åkte till ikea idag med syrran och pappa, jag köpte krokar, röda lakan, vitt/rött doftljus, röda ramar, kort, svart träd, svarta handdukar, och röda doftvärmeljus. är nöjd över mina inköp och nu ska det fan bli fint "hemma" på söndag bär det av tillbaka.



ha det, puss

onsdag

fika dags :)

dagens inköp

idag har jag slösat lite pengar, for först iväg med pappa på storheden där jag hittade denna svarta t-shirt :)



drog in till stan för att gå en stund med syster, där jag hittade en halsduk och en tröja.




min dag har varit bra :) men imorgon måste jag verkligen ta bilder annars blir det inte bra :O

ha det, puss

tisdag

idag var min sista dag på blomrutan. vilket känns både bra och dåligt. samma gäller att åka tillbaka till vännäs. men jag har ju som sagt inget val.

nu onsdag och torsdag ska jag försöka stiga upp iaf ganska tidigt och försöka fota upp mina rullar. imorgon kanske jag skulle på stan med syster. på fredag blir det ikea :D med syskon och far :)

18 karat gold wouldn't fill the hole
the bleeding hole in my heart.
and now you want me to read your mind and release that stone
that stone in your heart where the sadness grows
you know I
I'd operate with this knife
and cut a big fat hole
to fill with gold and light

johnossi - 18 karat gold.


ha det, puss




söndag

steg upp tidigt imorse, gick ner och försökte äta frukost, men det gick dock inte så bra. har mest legat framför tvn idag. slapp dag. efter middag drog jag till signe, vi spelade singstar och gh, pratade och åt bullar :) inte så mycket mer, imorgon praktik iaf.

ha det, puss

lördag

min lördag, haha. jag trodde att jag gillade helger här hemma men det gör jag fan inte. helger i vännäs är ändå bättre, känns bättre. längtar till på måndag då jag får gå till praktiken, ist för att ligga här och gnälla. men iaf, jag har iaf gjort något vettigt idag

jag bakade banankaka, lite som tröstbaka för att det var helg.

och om en vecka, då är jag på väg "hem" till vännäs. 4 veckor gick fort. jag får lite panik och blir lite sentimental, för det känns både jobbigt över att åka tillbaka som att det ska bli skönt.

ha det, puss


fredag

nu ligger jag här i sängen, efter tre dagar av praktik. är helt slut så helgen kommer att spenderas i sängen. måste bara berätta om mitt telefon samtal som jag hade med linus igår

linus : vill du ha en puss?
emilia : nej.
linus : jo, det vill du visst det!
emilia : du är precis som min mamma "ska du ha en macka?" "nej" "joo, jag gör en iaf"
linus : hur kan du säga att jag är som din mamma?
emilia : du tvingar mig fast jag inte vill, så där står jag med en macka i handen och dina läppar mot mina.


och det tyckte han ju inte om att höra, men det skiter jag i för det är sant ;)

som sagt, praktik idag, inte så mycket mer.

ha det, puss

onsdag



igår så såg jag på jay leno show när jag vaknade och då var det en sån här liten krabat på besök hos honom, och den var så söt och klängde sig fast på hans arm. så sööööt!

onsdag

alltså seriöst, det här var den dåligaste idén på länge. hur fan kunde jag vara ledig och vända på dygnet och sen tro att jag skulle överleva att stiga upp 8 på morgonen :O det gick ju förvånandsvärt lätt att stiga upp, men haha, på jobbet. jag stod och hängde på bänken, gäspade och halvsov. drog till linus på lunchrasten, trodde att jag skulle få sova lite, men han skulle ju prompt hålla på och kittla mig.

drog hem från praktiken kring halv 6 och när jag kom hem hade jag fått post det var från nordea. såg först ena pappret där det stod LÖN : 700kr. och jag tänkte, "vad fan har jag nu gjort :O" men det visade sig att jag visst fick semesterersättning. så nu har jag massor med pengar, lite som en julklapp till mig själv :D

drog sen till linus vi såg på film och myste, tog bussen hem kvart över 10, och nog fan ska det ju som klart passa på att snöa nu! bajs skit också, nu kommer jag frysa ihjäl.

jaja, nu måste jag sova.

ha det, puss

tisdag

oj, jag höll på att skriva måndag som rubrik. jag hade väl hoppats att det hade varit måndag, för då hade jag inte behövt åka till praktiken imorgon ;D men nejnej. imorgon måste jag pallra mig upp till praktiken, hur nu det ska gå när jag sov till halv 1 igår och halv 12 idag :S det är ju inte heller så att jag gör något när jag är vaken så jag är ju inte trött när jag lägger mig i sängen. det känns som att jag har skjutit allt framför mig nu för jag har  mycket som behövs göras

  • ta 72 bilder.
  • måla bokstäverna.
  • skriva om mitt projektarbete.
det kändes som så mycket mer, men 72 bilder tar man inte på en sekund och jag har ingen färg till mina bokstäver och jag vet inte vilka blommor jag ska ha till mitt projektarbete. jaja, ska inte tänka på det nu iaf.


jag saknar mitt hår och jag saknar min hårfärg

ha det, puss

måndag

igår när jag låg i sängen och höll precis på att somna började jag och tänka på mina senaste somrar. den mellan 8an och 9an spenderade jag för den mesta tiden med niklas, och så mellan 9an och 1an var jag med signe, johanna, ida och camilla till sthlm då jag träffade robin1. och nu mellan 1an och 2an, då jag spenderade mycket tid med robin2. jag hade nästan helt glömt bort att jag alltid haft "sällskap" under sommaren, men när kylan kommit har jag alltid varit ensam.

de kanske blir en ändring på det nu, vem vet.

ha det, puss

måndag

vaknade kring 20 över 12 idag, har sovit så himla underbart inatt, behövde verkligen vara ledig idag. som tur är jag ju ledig imorgon också. har bara legat här framför tvn sen jag vaknade. men jag ska försöka göra lite nytta sen. vi hörs.


ha det, puss

lördag/söndag

igår var jag och klippte mig, tog sedan bussen hem, åt middag och var sen med fredrik :) gick och la mig ganska tidigt.
och idag har jag inte heller gjort så mycket mer. drog in till stan och var med linus, såg någon dålig skräckfilm ;d låg och myste och tog sen bussen hem. nu ligger jag här i sängen ;D

tycker om dig


ha det, puss

fredag

min säng känns helt underbar efter en hel veckas praktik, det gör ont i hela ryggen och benen, fötterna.

jag vet som inte riktigt vad jag ska ta mig till, jag borde hitta någon kul hobby som jag kan göra under dagarna då jag istället för att ligger i sängen gör något nyttigt. tänk om jag skulle börja gå på gym ist för att ligga här, så stark jag skulle bli då :o måste nog ha något mer än träna isf  för att det inte ska bli för mycket ;d

vad skulle jag kunna göra? ge mig något exempel.

nu ska jag vara ledig till på onsdag, så måste hitta på något att göra. måste iaf fota lite kort, har ju faktiskt två rullar jag ska fota upp.

jag tror jag har slutat gilla chips och godis. för jag köpte godis förra veckan, jag har kvar hela påsen. jag köpte chips i måndags, jag har ätit dom, men usch så äckligt chips har blivit. nu när jag tittar runt i mitt rum står det faktiskt tre godis påsar här, med godis i, rosa godis.

vad oviktiga saker jag skriver om ändå. jag är inte ens på blogg humör. jag vill klä av mig, lägga mig under täcket, stänga av datorn och släcka lampan.

ha det, puss

torsdag

alltså jag är verkligen inte på humör för att skriva långa inlägg. jag var på blomrutan 9-18 idag, tog bussen hem, åt middag, handlade med mamma och la mig sedan i sängen när jag kom hem. har legat här sen dess.

ha det, puss

onsdag

jag är verklige inte på blogghumör denna vecka. så förvänta er inga långa inlägg. praktik, hem, stan, mys, hem.

ha det, puss

tisdag

praktik idag igen, blablabla. hade julia som lunchdate idag. praktik, hem, äta ligga i sängen.

ha det, puss

måndag

praktik idag igen. redan imorse hade jag svårt att stiga upp, var så trött. sen så var jag tuvngen att stressa för att hinna med bussen. när jag sedan kom fram till jobbet kände jag verkligen hur ont jag hade i ryggen.
när jag sedan hade lunch gick jag till linus, lade mig i hans säng och gnällde över smärtan i ryggen fick massage men det hjälpte inte så mycket. tillbaka till jobbet, halvspringades för att man låg förlänge. blev satt i arbete direkt och kände att min rygg höll på att gå av så jag stressade för att få sitta ner och vila ryggen. men runt 3-4 började smärtan försvinna och jag jobbade för fullt.
slutade halv 6 och tog bussen hem, åt middag och nu ligger jag i sängen, jag måste somna tidigt ikväll usch och fy för att vara astrött.

ha det, puss

söndag

nu ligger jag här i sängen. jag åt ju som sagt middag, sen tog jag bussen in till stan, där jag möttes upp av linus, vi drog hem till honom och låg i sängen och myste. han slog på en film och trodde allvarligt att jag skulle se den minimala texten men icke sa nicke. så jag la mig i hans famn och halvsov ;p nu när jag tog bussen hem kändes det som att busschaffisen var sur på mig för att jag var ensam kvar på bussen genom hela sunderbyn, han körde asfort och så när han skulle släppa av mig så stannade han fan svinlångt bort från skylten och släppte ut mig och körde fort därifrån. jag gick hem, klädde av mig och lade mig under täcket och jag är verkligen jättetrött.

ha det, puss

söndag

nej men hej. vaknade kring 10 i 11 och ringde då till linus och pratade med honom, mamma kom upp och kollade om jag var vaken och jag sa att jag pratade i telefon och drog till med
- jag har inte sovit alls inatt, jag har pratat i telefon hela natten. (grav allvarlig)
- MEN NU SVAMLAR DU EMILIA! skrek mamma halvt
- joo, jag svamlar bara. (fortfarande lika grav allvarlig)
- Emilia, allvarligt nu. har du inte sovit?! sa mamma med huvudet instucket genom min dörröppning.
-klart jag har sovit, vad tror du om mig egentligen. skrattade jag fram.

att mamma verkligen tror att jag skulle göra det är ju fan kul ;D

jaja, idag har det inte hänt så mycket, vi var och handlade förut och jag har sett på dansbandskampen sen har jag inte hunnit med så mycket mer. men nu ska jag äta iaf.

ha det, puss

lördag

vaknade imorse, kring halv 12, då mamma kom upp och började babbla om att vi skulle köpa blommor. så jag steg upp, klädde på mig och gick ner, åt frukost och satt där i typ 1 timme innan vi ens började röra oss mot några affärer. på dollar köpte jag en tavla och på växtriket valde jag ut blommor till en dekoration. som jag sedan gjorde när jag kom hem.

medan jag höll på att fixa den så gjorde mamma "pizzasnurror" så det åt jag, mamma och pappa när jag hade gjort klart dekorationen. jag tog en dusch och fixade till mig (helt i onödan). pappa körde mig till farmor och farfar där jag skulle äta middag. efter jag ätit så körde farfar mig till signe.

först satt vi och såg på desperate housewives men vi blev så sugna på nå sött så vi bakade bärmuffins, så gott det var. vi satt och pratade i köket ett långt tag innan vi gick upp och såg på greys anatomy.

daniel kom och hämtade mig för en timme sen, så nu sitter jag här, ensam. menmen, ska väl försöka bli trött elr nå så jag slipper det här.

jag tror ändå att jag på något sätt passar bäst att ha det såhär.


ha det, puss

RSS 2.0