fredag

jag har ju inte skrivit på ett tag men det har inte hänt så mycket i veckan. jag har sovit dåligt och varit trött samtidigt. i onsdags drog jag iaf in till stan för att gå till specsavers för sista gången (ta i trä) i år. jag skulle dit klockan 5 så jag drog omkring på stan med malin och michelle vilket ledde till lite impuls köp.



nu är det bara en vecka kvar innan skolan är slut. då bär det av hemåt och fortsätta med mitt projektarbete och njuta av sommaren och sällskapet.


ha det, puss


fredag

http://www.viddler.com/explore/hotlikeme/videos/1/
 jag vet inte riktigt vad jag ska säga om denna video ;d inte nog med att alexander skarsgård är med så får jag ju som för mig att jag skymtar johan palm där i soffan i pirat outfit. har jag fel?

ha det, puss

onsdag

igår kom linus till mig och hälsade på. han åkte tåg i 6 timmar, duktig pojke ;p vi såg på film och myste i sängen tills vi somnade, elr iaf han gjorde det. jag låg och lyssnade på när han låg och pratade och snarkade lite lätt ;D men till slut så somnade jag. vaknade när klockan ringde och låg och myste tills dess att jag skulle gå på lektionen :) sprang tillbaka till rummet så fort jag fick rast, låg och myste ännu mer i sängen och när vi slutade gick vi upp till busstationen och tog bussen in till stan, sen så buss därifrån. vi satt längst fram när vi åkte hem mot luleå, det var mysigt med sällskap även fast julia brukar åka med mig, så är ju inte det samma sak som linus :) vi kom fram till luleå och pussades hejdå och nu har jag varit hemma med familjen sen dess :)


ha det, puss

måndag

fotolektionen idag var nog den bästa hittills, alla bilder jag framkallade blev helt perfekta och det kändes allmänt bra. jag och michelle var de enda som fick det att funka idag, och det kändes lite hemskt när jag var sprudlande glad när en del inte alls fick det till att funka.

på idrotten gick vi till fotbollsplanen och sprang och hade sedan en fotbollsmatch, det var helt okej. lite väl varmt och jobbigt att springa omkring när man inte är helt frisk.

imorgon får jag besök också (L)


ha det, puss

lördag

när jag i fredags hade varit inne i stan och tagit bussen hem, så såg jag något underligt. någon hade "pimpat" min cykel


såna där snygga plastgrejer som flyttar på sig när man cyklar. väldigt fint ;d jag vet dock inte än vem som har orkat med detta projekt.

idag så låg jag i sängen väldigt länge. marre och jag åt frukost och satte oss sedan ute och solade, drog till ica och köpte lite frukt, det blev en stor vattenmelon på 4 kilo som vi döpte till Bernie


han såg så glad ut även fast han hade en stor kniv i huvudet.

vi gjorde en god fruktsallad med banan, vindruvor, melon och körsbär




mer än så har det inte hänt idag, har varit en riktigt skön och slapp dag. men jag borde verkligen dammsuga mitt rum och ta ner tvätten från torkställningen ;d


ha det, puss


måndag

jag sitter hemma i lule och försöker göra mig frisk igen, vaknade imorse med lock i ena örat. vilket jag mest av allt hatar när jag lyckades få öroninflammation i somras så är jag rädd hela tiden att det ska komma tillbaka.

jag ringde och sjukanmälde mig klockan 8 och somnade om till runt 11. då tog jag och ringde specsavers för att boka om min "kolltid" först tog det 10 min innan jag ens blev kopplad. och det slutade med att jag bokade en tid 22 maj, då jag med andra ord är ledig och är tillbaka hemma här igen. vilket betyder att jag måste ringa dit EN gång till och boka om ännu EN gång. har ju som bokat om tre gånger redan. fan att man ska vara sjuk och virrig på samma gång och fan om det är samma som svarar när jag ringer, han kommer ju tycka att jag är knäpp.


ha det, puss

torsdag

vaknade imorse med ont i halsen och snorig näsa, det är ju så jävla typiskt. idag fick jag MVG på läs och hörförståelsen i engelska np vilket kändes jätte bra. det har inte hänt så mycket mer idag.


ha det, puss

tisdag

igår kände jag mig verkligen inte frisk och efter skolan låg jag mest i sängen och gnällde. imorse när jag vaknade kändes det mycket bättre. men nu ikv så känner jag mig lite vingelkantig och lite illamående. vet inte riktigt vad det kan bero på :S när jag är så här ensam när jag inte känner mig frisk gör allt mycket jobbigare. men jag är glad över att du och jag inte bråkar mer och jag saknar dig verkligen och jag önskar du var här hos mig. att känna dina armar runt mig och dina andetag flåsandes i mina öronen, jag saknar att inte kunna krypa in i din famn nu och bara vara med dig. jag saknar dig linus...


ha det, puss

tisdag

jag började tänka igår när jag låg i sängen att du har funnits i mitt liv så länge och jag kan prata med dig om allt, jag kan nästan ringa dig när som helst på dygnet och du lyssnar alltid på mina problem. jag vet att jag alltid kommer ha dig vid min sida för det är sån du är och det gör mig bland de lyckligaste på jorden. jag kan hålla med om att vi kanske inte alltid håller sams, men det är alltid någon av oss som sväljer stoltheten och skickar iväg ett hej och då är allt bra igen. du har aldrig fått mig att gråta men jag har gråtit för dig när vi sa hejdå i sthlm med gråten i halsen och när vi sa hejdå i sunderbyn och jag grät hela vägen hem. men så tog det mellan oss slut men jag visste att du ändå skulle vara min vän, den vän jag alltid kan lita på.
 





ha det, puss

måndag

jag är sjuk, men jag vet inte vilken sjukdom det är :/

söndag

just nu sitter jag på tåget på väg "hem" till vännäs efter en helg hemma i luleå, det har inte hänt så mycket, mindre än vad jag hade hoppats på iaf. men det är så mitt liv är. jag har varit med min familj mycket iaf och det känns ju kul det iaf, igår spelade vi sällskapsspelet retro och det var väl helt okej förutom att man kände sig lite bortkommen när man inte kunde svaret på några frågor ;D

jag tror jag ska dra igång en film snart så jag inte dör av tristess :)


ha det, puss

lördag

jag har verkligen bloggtorka, gud så tråkigt...

ha det, puss

RSS 2.0