fredag

jag åkte ju hem med tåget på torsdag. så igår åkte jag och handla blommor i rutvik :) vi for sen in i stan och hämta syrran och for sedan till hennes lägenhet, jag satt vid datorn medans hon fixade till sig, vi drog på stan ett tag


lillasyster och storasyster

efter det så gick vi tillbaka till lägenheten där elin och daniel började fixa middag medans jag nötte dator. vi åt middag och daniel drog iväg samtidigt som jag knöt på mig skorna och gick strandpromenaden. det var riktigt soligt och varmt ute. jag gick till smedjan och hämta syrrans cykel och cyklade sedan hem igen. satte mig vid datorn medans elin sov middag, haha. klockan var väl runt 8-9 när jag till slut fick upp henne, då gick vi till statoil och köpte vinetta och OLW hjärtan, jag har blivit beroende :O vi åt lite vinetta innan jag blev sugen på att färga håret, så då fixade syrran det och klippte till luggen lite, jag såg lite på ondskan medans färgen satt i och självklart så skulle jag ju ha en slinga i håret igen, den här gången blev det en turkos.

jag drog på mig skorna igen och begav mig ut på strandpromenaden för lite kvällspromenad



värsta fina solnedgången.

klockan var väl runt 11 när jag gick ut och jag fick sällskap kring kvart i 12 och klockan var runt kvart över 3 när jag kom hem. jag tror jag låg och skakade i en timme och eftersom att det blev kallt när solen gick ner så blev ju mina tår som vanligt halvt döda. men det var det värt.

ha det, puss

ja

jag tar bort kommentarer som är anonyma, så har ni några synpunkter så skriv erat namn. annars tar jag bort det som skrivs. jag står för det jag skriver, gör det du med.

tisdag

på torsdag bär det av hem till luleå, längtar. börjar få sådan hemlängtan. ska in till stan på fredagen och träffa syrran och kanske t.o.m shoppa lite :) idag har vi inte gjort så mycket, var mycket snittblommor på floristiken så vi fixade det fram till lunch och en stund efter det. sen fick vi glass av ewa :d det var snällt. efter skolan så drog jag, emmap och emmah till ica. sen hem och fixa middag, sen gick jag dit med frida :) så jag är värsta stamkunden där nu ;D nu ligger jag i sängen och pluggar lite inför svenska provet, ska nog ut och gå lite sen, hade jag tänkt :)

ha det, puss

lördag

du fick mig att le när jag var depp bara pågrund av denna bild
 


så jag kunde inte låta bli att gå till ica och härmas lite



ha det, puss

äventyr

jag hade ju tänkt vara så duktig och gå långa på 11km elljusspåret igårkväll. det gick jättebra, och jag kände att jag inte var allt för fel ute, men tillslut så var jag vilse, dock bara för några minuter tills jag upptäckte vägen tillbaka som jag visste skulle bli en pärs med tanke på att det var nerförsbacke dit vilket betydde uppförsbacke hem. så det var bara att börja ta sig upp på berget till "toppen" efter det blev det nerför igen. jag studsa omkring som en liten studsboll och kom tillslut ner mot bilvägen, så jag kravla mig genom några träd och sprang över vägen och ner mot skolan. jag började gå halv 10 och var hemma halv 12, det var mitt lilla äventyr igår ;D gick ungefär 1,5-2 mil.

fredag

nu sitter jag här i vännäs, efter en vecka av skola. i helgen ska jag bara ligga i sängen och tycka synd om mig själv, för det första så hade jag kunnat vara hemma och tjäna pengar, och för det andra är det morsdag på söndag och jag vill ha tårta. men tårtan var lätt fixad, för jag köpte en igår. bara för att mamma inte är här betyder ju inte det att jag inte får äta tårta, men det blir ju ändå inte samma sak.

just nu känner jag mig så kluven, ena sekunden är jag svinglad andra sekunden vill jag bara gräva ner mig. nu på sista tiden har det känts som att allt har gått emot mig och jag börjar bli väldigt less på att allt bara blir fel. låt mig vara lycklig, en liten stund bara.

men varför ska jag tycka synd om mig själv när det finns dom som har det värre.

ha det, puss

Patrick park - something pretty
led zeppelin - babe I'm gonna leave you
europe - tomorrow
orson - no tomorrow
joseph arthur - honey and the moon
stone sour - through glass
switchfoot - I dare you to move
the veronicas - when it all falls apart
death cab for cutie - I will follow you into the dark
jimmy eat world - hear you me
simple plan - perfect
the bravery - believe
the all-american rejects - move along
pink - who knew
snow patrol - chasing cars




lördag

idag hade vi öppet hus på skolan, det var kul :) jag, amanda, pappa och mamma åkte till strömpilen och jag köpte en till klänning och mat :)


om jag på något sätt skulle kunna förstå, men det gör jag inte. jag vet inte vad jag ska göra elr hur jag ska bete mig. vad jag än gör känns fel. och det jag gör räcker inte till. ingen förstår hur jag mår och tror att allt är frid och fröjd. att jag på något sätt skulle vara nån jävla supermänniska som klarar av all skit. men till en viss gräns så klarar man det inte längre. och det gör inte jag..

ha det, puss

fredag

hm, idag har väl varit helt okej. bättre än igår måste jag väl då hålla med om. fick ju vara inne idag ;p vi fick börja med att fixa till i lilla entren, och det ser inte bra ut nu heller ;p sen så gjorde jag och camilla små pris till dom som vinner tipsrundan. båda var lite depp så blev svart silkes pappar runt dom fina blommorna ;d och så till dom fiiiina uteplanteringa som vi gjorde efter lunchen, 20 stycken gjorde vi. hoppas vi säljer dom så vi får in lite pengar till klasskassan då :D

nu efter skolan har jag väl försökt städa bort det sista och så. ska snart iväg med emmah till ica och förbi pizzerian :d

skriver kanske sen

ha det, puss

torsdag

idag är det torsdag, idag fick vi vara ute och rensa i rabatterna, yey, kul :) var inte alls så dåligt väder idag heller. slutade runt halv 1 så har väl mest suttit och väntat och väntat, men nejnej. amanda steg upp och åt frukost när vi hade slutat så jag höll henne sällskap :) sen dess har vi nött dator inne på mitt rum :) vi har hunnit äta glass också :D:D det var gott :)

onsdag

ja, efter att jag kommit till skolan och jaja, så gick jag och amanda och handlade :) när vi kommer tillbaka så står sven i köket och frågar "jaha, så nu har ni varit och handlat mat" det vi tar fram ur påsen är inte mat... chips och glass ;p båda skrattar och sven tittar konstigt på oss och säger att det inte är mat ;d

så med andra ord skulle det bli vi två se på en film och äta chips, jag har min glass kvar :D jag gjorde "nyttigare" efterrätt om man så säger, gratinerade hallon och blåbär med jätte och då menar jag jättemycket socker :) vi såg blair witch project, vilket egentligen inte är en så bra film när man redan sett den en gång, men sällskapet var perfekt.

jag hängde precis upp nya "gardinsnören" för att det såg så ljust ut. så nu har jag bruna, ser lite fult ut menmen, ingen mer än jag behöver stå ut med synen :)

jag hade faktiskt tänkt gå och lägga mig nu för jag är väldigt trött eftersom att jag sov så dåligt inatt, måste ju orka upp imorgon också.

ha det, puss

klassåterträff m.m

igår var det tisdag och jag tog tåget hem för att gå på min klassträff med 9a. jag fick åka ett gammalt tåg som hade jättesköna platser, jag nästan somnade medans jag såg på "becoming jane" på ipoden, den filmen var fan bra.

kom hem och åt middag, duschade och fixade till mig. gick runt halv 7 till ica där jag skulle möta rebecka, vi gick till skolan där vi var bland dom första, men det kom 15 stycken och det kändes ganska okej :) vi pratade om vad vi gör nu för tiden och hur det är för skillnad mellan dom olika programmen. jag kan då säga att jag har en av dom "lättaste" med tanke på att jag har inte haft nå probs med något ämne, lite idrott och inga läxor. visst kändes det helt okej att vara där, men jag kände att allt där var det förflutna och jag har knappt något att ta med mig därifrån, några vänner, men inte mer än så. jag pratade med dom träffat efter skolavslutningen, inte någon annan och det kändes inte alls som något fel med det.

det kändes lite halvt om halvt onödigt att komma hem för klassåterträffen, menmen.

hade svårt att sova inatt och låg och frös och mådde lite dåligt. vaknade lite då och då och hade då svårt att somna om. men jag vaknade när klockan ringde och steg upp, klädde på mig, packa och åt lite yoghurt. findus vaknade så jag tog upp honom och gosade lite med honom.

pappa kom runt halv 9 så vi for upp till sjukhuset och den här gången var det nya tåget. jag satte mig på min plats och kände hur trött jag var så jag försökte sova, men det var omöjligt på dom hårda sätena, så till slut gav jag upp och slog på ipoden och lyssnade på lite musik. blev tröttare och lyckades somna i sisådär 20 minuter. men när jag vaknade så hade jag ont i nacken för att jag sovit med huvudet mot elementet :S jag vred och vände mig minst 20 gånger. det satt en liten kille framför mig och han satt och tittade bak på mig lite då och då, värsta söt var han också. han hette max :)

när tåget stannade i vännäs så var jag nära på att bryta ihop, det snö/haglade i motvind. men jag tog min väska på axeln och bröjade gå mot skolan. när jag kommer fram så står tjejerna och krattar skolgården, jag går in med väskan och tar på mig lite bättre kläder innan jag går ut i det hemska vädret igen. vi krattar i 20 min till och då var det klart, vilket betyder att jag hade kunnat vara i luleå nu eftersom att vi ändå bara hade lektion i 20 minuter efter att jag kommit. jaja, nu är jag här iaf även fast jag önskade att jag inte var det.

ha det, puss

iris

I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am


fredag..

åhh, pappa ringde precis och sa att jag hade fått brev om sommarjobbet idag, jag som inte ens vill jobba för kommunen. jaja, om jag inte hittar något annat så blir det 2a perioden. åhh jag vill inte!

torsdag

idag när jag vaknade var jag verkligen inte sugen på att gå på lekktionen. jag hade kunnat skippa det för när jag kom till datakunskapen så säger mattias att vi ska jobba med rester. och eftersom att jag inte har några så kan jag gå och lägga mig igen. yey, jag såg på film ist.




jag har köpt vita gardiner, det blev lite väl vitt i mitt vita rum, så nu känns det som att leva på ett sjukhus





men då tittar man på golvet och känner sig hemma igen :)

onsdag

jag tänker tillbaka på när jag var liten. och jag tror jag älskade den tiden så mycket. man hade tusen kompisar som man lekte med och spenderade sina dagar med, utan att det på något sätt fanns något ont under åren som litet barn. dagistiden för mig var som ett paradis, jag hade vänner och man sket fullständigt i vad andra tyckte och man snackade inte en massa skit om andra. men nu är det så annorlunda. det känns som att för att kunna nå till toppen måste man snacka skit och det känns som en överlevnads prövning. man är inget utan kompisar, man är inte det. jag som alltid har sett mig som en stark individ vet inte nu vad jag är, jag känner mig så svag och jag vet inte vad jag ska göra. det här är inte jag och jag vet inte hur jag ska hitta tillbaka till den jag en gång var.
det jag nu har bestämt mig för att klara av det är att :

  • gå klart skolan i vännäs.
  • inte dricka förrän jag är 18.
  • minska skitsnacket.
  • se allt från den ljusa sidan.

tell everybody I am on my way... lalalala

jag sitter i tvrummet med frida och hon dunkar musik medans jag sitter och gäspar och funderar på om jag ska dra till rummet och se på film, elr om jag ska dra till rummet, duscha och sen se en film. hmm, svårt att bestämma mig. idag har det varit helt okej, känt mig lite halvt om halvt nere.

jag funderar om det är värt att åka hem till klassåterträffen. kommer någon att komma om jag åker hem? jag vill ju inte sitta där helt ensam iaf :S jaja. drar isf hem nästa tisdag och drar tillbaka på onsdag morgon.

nej, fan nu måste jag dra, ha det. puss

lördag

imorgon åker jag tillbaka till vännäs, jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. hoppas iaf att dom här två åren går fort så jag slipper allt.
jag vill bara skrika så det gör ont i lungorna, men jag är för feg. jag vet inte vad jag ska göra och jag blir bara mer och mer förvirrad ju mer jag försöker lista ut vad jag gör för mening. till vilken nytta finns just jag, kan någon förklara det till mig? jag känner mig som en överflödig pusselbit som inte ens hör till det här pusslet jag lever i. åh. jag får allt jag önskar mig, men hur lycklig är jag för det? inte lycklig alls. jag har mig själv att skylla till att jag är här där jag är. hade jag haft orken och viljan så hade jag inte varit ensam, men det är jag. så ensam. ingen sympati...

jag trodde att vännäs skulle bli en ny bra start på något bra, men jag vet verkligen inte vad jag ska tycka.  ibland är det bra och ibland är det dåligt.

RSS 2.0