måndag

idag var min första dag på jobbet, vilket var helt okej. men idag har min hjärna gått på högvarv, jag vet vad jag känner och vad jag vill, men frågan är "gör du?" jag öppnar mig och får inget gensvar. jag ber om bekräftelse men får ingenting alls. ingenting är mer frustrerande än den här känslan och den gör mig så svag och så irriterad på samma gång. jag vill bara förstå lite, lite. allt är bara så "normalt" inget känns unikt. bara som en vanlig saga, inget spännande som händer, samma repliker om och om igen. men förändras inte min saga, så blir det inget lyckligt slut...

ha det, puss

lördag

idag väckte mamma mig runt 10, jag var ganska pigg och min arm kändes mycket bättre, tur det. förberedelserna för "festen" var i full gång. fast jag satte mig framför tvn med mackor och åt i lugn och ro. blev sugen på vinetta, så jag gick och hämtade lite och tog assar i kopplet och drog honom med mig ut, han satt och stirrade på min tallrik under hela tiden jag åt. vilket ändå är ganska konstigt, för han vet att han inte får något av mig. jaja. vi skulle ha vispad vaniljvisp så den äran fick jag att utföra, haha. elvisp och emilia är inte den bästa kombinationen om jag så säger :D vi hade ingen lunch så jag fick ringa farmor och farfar som skjutsade mig till coop forum där jag köpte korv och korvbröd :) åt lunch och fixade till mig inför brännbollsmatchen vi skulle ha på kläppenskolan. vi "innimarkare" vann med 69-58 mot "jönsarna" svårt att förklara men vi kallar det vägfest där våran väg där jag bor tävlar mot vägen som är ansluten med våran, vilket vi nu gjort i mer än 10 år.

den här dagen har blivit till den enda dagen på året där vuxna kan supa sig redlösa och ha nära hem, där barnen får äta hur mycket glass dom vill, jag ljuger inte om jag säger att dom ätit 10 glassar minst var. det är så jävla äckligt. dom vuxna sitter inne i en hölada och super skallen av sig och jag får verkligen inget sug till att någonsin börja dricka, jag vill inte bli sådär. så odräglig, skrikig och bara jobbig. du är så duktig emilia som inte har börjat dricka, creds for you, får jag höra ofta. men det är ju bara ännu svårare att dricka. visst det finns ju det positiva med att dricka, man får ju så jävla roligt. men jag tror fan inte att jag tycker det är värt det. varför ens prova och varför ens riskera att "åka dit" i träsket. jag säger inte att jag avsäger mig helt, men till en måttlig gräns, jag ska dricka för att det är gott och för att jag vill, inte för att bli full, spy och skämma ut mig.

torsdag

idag vaknade jag av att dörren stängdes men jag bredde ut mig i sängen och somnade om, vaknade runt halv 10, låg och såg på tv, det regnade så mycket att jag inte ville åka hem men det slutade så då åkte jag hem.

när jag kom hem kokade jag nudlar, la mig framför tvn och halvt dog. hade så ont i magen och ville bara spy. gick och la mig uppe i sängen tills det blev middagsdags. vi åt middag och drog sedan till storheden för att handla. jag fick mig ett par lila shorts från h&m. vi for hem och jag blev assugen på chips så pappa och jag åkte tillbaka till storheden där jag fick chips, ostbågar, cola och franks :D nu är jag glad flicka.

när jag kom hem tog jag en franks, en skål med ostbågar och la mig i sängen, efter att tag började jag känna att det gjorde ont i överarmen, och det började bara föra mer och mer ont. så jag gick ner och gnällde lite för mamma, så hon tyckte synd om mig. så jag gick upp ett tag till, sen så gick jag ner och hämtade en pronaxen, tog en promenad med mamma och assar, när vi gick hem så gick vi förbi våran granne, som nu har 150 får. haha, och en av dom lät som en vibrerande mobil när den skulle bääa, värsta fejkfåret som inte kan bääa rätt ;d  nu ligger jag i sängen och gäspar och ska nog försöka sova lite snart.

ha det, puss

söndag

vaknade idag kvart i 12, då mamma kom och sa att jag skulle stiga upp. så jag lydde henne och klev upp, gick ner, tog en skål med yoghurt och k-special, känner på mig att snart är jag less på det. när jag ätit en skål med det så blev jag sugen på makaroner och gräddsås, vilket jag också snart har nött ut. så det fixade jag också, men jag är fortfarande hungrig :/ såg lite på tv, gick upp startade datorn och tog med den när jag duschade, det måste vara det bästa.. att lyssna på musik när man duschar ;d klädde på mig och la mig här i sängen. ska på bilbingo idag också, hoppas hoppas hoppas jag vinner :) ska gå ner och fixa håret nu. skriver kanske lite senare.

ha det, puss

onsdag

yesterday was a good day, så länge sedan jag kände mig så glad eller så behövd som igår.


idag har jag inte gjort så mycket, vaknade av att farmor ringde, jag steg upp, klädde på mig, åt en skål med k-special och väntade på att farmor och farfar skulle komma, vi for till rutvik och handlade blommor, till kvantum där jag handlade lite åt farmor sen in på ica maxi där jag också fick handla :p vi drog hem och farmor fixade lunch stekt korv och makaroner :D, sen spelade vi lite fem-kort, självklart kom jag sist. jag fick plantera blommorna vi hade köpt sedan skjutsade dom hem mig. jag kom hem, jag hade fått ett paket, där i låg det en t-shirt där det stod "jag heter emiliaLule på apberget.se" haha, gick upp och såg lite på tv och så blev det middag, det visade sig att det blev korvstroganoff och ris. farmor ringde och sa att vi skulle åka på bilbingo. jag vann inget idag heller :/ men, det var kul :) kom hem, gick upp och la mig i sängen framför datorn :)

ha det, puss

måndag

igår var jag på bilbingo med farmor och farfar, jag tycker verkligen att det är kul och lite spännanade. men igår mådde jag verkligen inte bra, när jag vaknade kände jag att jag hade ont i huvudet, tänkte ta en tablett men glömde. åkte till farmor och farfar, tänkte ta en då också men glömde då med. huvudvärken blev bara värre, och mot slutet av bilbingon började jag må dåligt för jag hade så ont. hade varit ganska nära att vinna hela tiden, och sista spelet där 15.000 stod på spel var jag ett nummer ifrån att vinna, jag trodde jag skulle dö av nervositeten och huvudvärken. när jag kom hem stod middagen på bordet, men jag kunde inte äta, sprang upp och la mig i sängen, somnade och vaknade om vart annat i 2 timmar då jag lyckades kravla mig ner och äta lite.


idag har jag inte alls gjort mycket, steg upp, duschade, fixade håret, sminkade mig, åt frukost och hamnade framför tvn där jag stannade hela dagen, förutom då jag gick ut med assar, det var min höjdpunkt på dagen.

lördag

det slog mig när mamma sa till mig att hon hade läst att istället tänka på alla dåliga saker som har hänt under dagen så ska man tänka på dom bra. vilket fick mig att fundera, om något går dåligt så förstörs hela min dag. men även om jag hade en bra dag tills det dåliga inträffade så blir hela dagen förstörd. så nu ska jag se allt det bra och skita i allt det dåliga. jag klarar inte av att ha fler depp dagar så vad som än händer så ska inte det förstöra hela dagen.

förändningar på gång!

ha det, puss

tisdag

idag är det tisdag...

det var en gång en liten flicka vid namn emilia som satt i sin dubbelsäng med datorn i famnen, hunden bredvid sig och katten i fotändan. hon borde ha städat men det orkade hon verkligen inte göra, hon var väldigt sugen på popcorn också av någon konstig anledning. katten stirrade surt på emilia där hon satt i sängen och hon funderade på om han kanske ville gå ut, men hon orkade verkligen inte gå ner. denna dag gjorde emilia inte allt för mycket...


ha det, puss

torsdag/fredag

kom nyss hem från vännäs, kändes som en evighet att åka bil hem. och speciellt på kvällen. pappa skulle hämta mig "så tidigt" som möjligt, vilket enligt honom var 3. så han var inte på skolan förrän 7, då vi packade in allt i bilen, drog in till umeå och åt på max, värsta bra tajmingen vi hade, för när jag ätit klart så kommer det in två busslass med killar :O jaja, vi satte oss i bilen, vi tog oss till copp forum haha, där jag fick rosa godisar av snälla pappa (A) satte oss i bilen och fortsatte våran oändliga resa (kändes det som). jag försökte halvt ligga i framsätet och lyssna på radion och samtidigt skicka sms. det fick jag då inte göra, mobilen gick på högvarv och pappa blev sur. så jag stängde av vibrationen och allt blev frid och fröjd, tills radion fick för sig att spraka, så då drog jag upp ipoden ur väskan och storhörlurarna, isolerade mig från utsidan och poppade i mitt lilla huvud. ibland såg jag att pappa rörde på läpparna, men vad han sa det vet nog bara han :) jag hittade kameran i väskan och var ju faktiskt tvungen att ta lite bilder på vägen, himlen och skyltar bara för att bevisa att jag faktiskt varit på "bilresa" haha. som sagt så kom jag hem för ett tag sen och det känns helt underbart, dock för att jag började bråka med mamma på en gång, men vad är inte mor och dotter kärlek om inte lite skrik :)

måndag

jag somnade halv 7 när jag såg på skönheten och odjuret. och vaknade när malin ringde för en timme sen. åhh, ångest ångest hur ska jag nu kunna somna inatt, jag kommer ju vara som en död sill imorgon, precis en sådan jag var idag :S VG+ på svenskaprovet om antiken kändes väl som alla andra vg, det jobbiga är ju att jag var två poäng från mvg. alltså jag mår uselt som fan, min kropp har typ gett upp och jag har fan ont överallt och mitt huvud är ju som det brukar vara, i uppror mot mig.

ha det, puss

söndag

jag ligger i sängen och lyssnar på musik. vissa slag gör så jävla ont, de värsta är att låtsas att jag inte står framför dig och att du inte hör vad jag säger. för jag känner mig som jävla 0, och du kan inte förstå hur det känns för du är så jävla kall. för mig kan du inte förstöra men du kan såra. jag säger vad jag tycker medan du bara låtsas att jag inte finns. ibland är du bara som alla andra. snart är allt över och jag vet att det inte kan bli sämre än vad det redan är. slutar det såhär så gör det inte mig ett skit, jag ska vara lika jävla kall som dig.

RSS 2.0