tisdag

när jag och mamma satte oss på bussen kvart över 10 imorse mot hertsön, så kände jag att idag var det en bra dag. vi skulle och kolla på koloni lotterna vid hertsö kullar. jag som bara hade varit där en gång, förra året, med bil så hade jag inget direkt minne även fast jag har bra lokalsinne. vilket min mamma inte har, hon var där för två veckor sen. men hittade inte, så vi virrade omkring där i en halvtimme om inte mer tills vi tillslut hittade rätt. jag skulle kunna tänka mig att ha en sån där liten stuga och plantera och gå omrking där och bara känna lugnet. fatta terapin och lugnet. att slippa allt omkring sig.

vi åkte hem och jag planterade några blommor i min rabatt vid dammen och beslöt mig för att tvinga mamma att skjutsa mig upp till skogen för att plocka.... sten :p till dammen då. jag behövde inte tvinga henne utan hon sken upp som en sol , "stenplockaren nr1" ingen fråga om saken. när vi hade plockat sten så bilen var i botten så frågade jag om jag fick prova att köra, vilket jag aldrig gjort. haha, det fick jag och det var tur att det jag körde in i var långt gräs och en liten tall. plöjde rakt igenom och över allt i min väg med ettans växel. fick kärringstopp 4 gånger, men jag blev ju så himla stressad, värsta hemskt att köra bil :o inget för mig.

och jag hade rätt, det har varit en bra dag. en rolig dag. när telefonen ringde och jag berättade att jag var och kollade på kolonilotter så fick jag som svar "jadu emilia, du är ju inte som alla andra" och jag känner verkligen så. jag är verkligen unik.


ha det, puss

söndag

jag är en väldigt dålig bloggare. det händer inte så mycker heller så jag vet inte vad jag ska skriva. mitt projekt arbete är så gott som klart. jag har 3 arbetsdagar kvar på mitt sommarjobb på hägnan, där jag är utklädd till piga.. jag börjar nästa tycka om det, elr det är verkligen kul att träffa folk och roligt när man försöker förklara på ett språk som man tror att de ska förstå ;p
jag var smart nog att lämna min kamera ute i regnet så jag har inte vågat använda den när jag har fotat dammen, så jag har tyvärr inte mästerbild att visa ;p

ha det, puss

RSS 2.0