onsdag

imorgon är det sista dagen på min praktik, det känns både bra och dåligt för jag trivs verkligen med människorna men jag vill verkligen tillbaka till mina tjejer känner jag. det är ju bara ett plus att mattias är där också (A) elr är det orsaken kanske? ;)
åker nog mest troligt ner på onsdag kväll nästa vecka och sen får jag se vad som händer där. har jag otur så kommer min klänning hem när jag åkt till vännäs, men men.
ha det, puss

onsdag

praktik, sopat hyllor, burit krukor, snittat tulpaner och packat upp sticks.


saknar mattias.


ha det, puss

tisdag

andra dagen, planteringar- tydligen en uppgift jag inte klarar av enligt min förra handledare, men jag måste tydligen blivit bättre elr så ljög de på min nya praktikplats. fick sluta halv 6 och jag gick till busshållplatsen, jag stod där, klar för att kliva på bussen. men den körde förbi utan att stanna för att plocka upp mig. jaja, jag tog mig hem till slut, halvt nerfrusen.

saknar fortfarande mattias.

ha det, puss

måndag

första dagen på min nya praktikplats. fick stå och sola i 10 min innan de öppnade. jag fick min första uppgift att snitta tulpaner. och ja, hur gick det när jag snittade tulpaner i vännäs? jo, jag skar mig. idag igen.  sen så fick jag flytta omkring begonior och andra blommor. det har gått väldigt fort för att vara första dagen iaf och det ser väldigt ljust ut.

saknar mattias(L)

ha det, puss

torsdag

hej mitt namn är

 

 

ha det, puss

 


söndag

är så mätt efter oxfilé middagen som min bror precis tillagat att jag ligger i sängen med bebismage, utan att ens göra något :O

jag packade in alla mina kläder i garderoberna imorse för imorgon kommer mattias hit och då kan det ju inte vara stökigt ;d jag har dock mina aningar om att mina föräldrar kommer att skämma ut mig, som vanligt. menmen, han får väl helt enkelt bortse från det;p

jag tvingade mamma att titta på gamla bilder med mig idag för att visa ungefär vad jag är villig att gå med på på mitt plakat inför studenten, och jag hittade värsta underbara bilden på mig, en närbild på mitt ansikte med en knallröd jordgubbe i munnen. hoppas på att hon tar den.

imorgon drar jag mest troligt in till stan och färgar lite nya slingor innan jag går och möter upp mattias. sen spenderar jag dagarna med honom till på onsdag då han ska hem igen. på torsdag ska jag tatuera mig igen och jag längtar som satan.



ha det, puss

RSS 2.0