torsdag

jag är överlycklig, imorgon är det fredag och jag ska få åka hem :D jag saknar allt som har med hemma att göra. mina väskor står här på golvet, packade för "flytt".

natukunskap första timmen, hm, vi pratade väl om ekosystem right? vi fick avbryta mitt i lektionen för att vi skulle få visning och provning av klasströjor, och som vanligt är det 10 olika färger 10 olika tryck och ingen som viker sig. jag ska iaf ha grönt tryck mellan axlarna och det ska stå "emilia" haha. och ovanför vänstra bröstet ska det stå "florist" i vitt elr silver?

matte ett tag efter beställningen, prov imorgon :O till lunch var det pizza, som vanligt så var den inte så god och salladen var inte heller god men dagens höjdpunkt var ananasen.

svenska redovisning och prov :O haha, fattar inte att jag fortfarande är så jävla dålig på att redovisa, det är ju nästan komiskt. men provet gick bra och jag hoppas hoppas hoppas på ett fint mvg för nu jäklar hatar jag vg+.

samhälls som jag nästan börjar tycka om nu när vi pratar om kommunikation, känner att jag förstår något vilket är bra, för politiken gick fan käpprättåtskogen.

jag, cam och marre drog in till stan, vi tog sörfors bussen och satte oss i "dragspelet" det var nog dagens höjdpunkt för camilla ;p på stan köpte jag ingenting förutom ett maxmål som jag inte hade ätit på ja, väldigt länge. men nu är det avklarat så nu får ska jag hålla mig därifrån ;p

när vi kom hem så blev det glass, grädde, maränger, banan och chokladsås i köket, jag var så klart fortfarande lite mätt av mitt mål så jag åt bara lite. sen så tittade jag in i köket och såg berget av disk. så går det när man har städvecka med en tjej som åkt hem.

nu ska jag nog gå ut och ta in min tvätt för att få bort tvättställningen från korridoren, sen gå ut med soporna och sen ta lite fil för att göra slut på den ;D

ha det, puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0