tisdag

floristik idag, gjort en gravdekoration sen har jag, amanda och sara varit och sågat ner träd. alldeles för trött för att skriva mer.

ha det, puss

måndag

åhh, jag blev helt pepp när jag idag fick reda på att vi ska vara lediga på fredag, så jag tänkte : JAG SKA FAN HEM! så nu har pappa bokat en tågbiljett till mig hit tillbaka på söndag. så nu vill jag åka hem på en gång, gud vad jag är sugen på att åka hem. känns som att det är torsdag imrorgon och att jag ska få komma hem :) men sån tur har inte jag.

det är ju faktiskt måndag idag, så imorse var det bara att sätta sig i skolbilen och åka till flabb för att framkalla mina bilder som jag tagit. lyckades framkalla dom utan problem och sen gick vi in i mörkerrummet där vi skulle få fram bilder, min svamp blev så fin :) mina negativ blir faktiskt jättefina också, allis och assar fick ju vara mina modeller ;p

tillbaka på skolan hade vi lunch och sen engelska, det gick väl bra, känner verkligen för att visa vad jag går för och inte bara sitta där.

idrotten, var väl sen helt okej. tycker om bollsporter även fast jag inte är så bra på det. men ger 100% nu för det finns ingen återvändo.

efter idrotten tog jag en dusch, det ringde i telefonen precis när jag klev ut ur duschen och efter några knackade amanda på som en galning, där stod jag inlindad i handdukar, med telefonen i ena handen och skulle klä på mig med den andra, men jag lyckades och släppte in amanda ;d försökte då prata i telefon samtidigt som amanda pratade med mig, så tillslut så pratade jag med båda två om samma saker och amanda var på hugget ;D

vi åt middag och såg sen på tv, jag gick till mitt rum och satt här ett tag, vi for och handlade så jag köpte choklad, lakrits och bröd ;D

det är varmt här inne på mitt rum och jag älskar att jag inte behöver frysa som jag har gjort så många gånger här. kanske blir en tidig kväll för mig ikväll för jag är så himla trött.

ha det, puss

Dagens outfit



linne : gina tricot
jeans : cheap monday

Dagens outfit



jeans : cheap monday
linne : h&m
fleece tröja : h&m
idag var ingen färgglad dag ;D

söndag

"just living my life..." strömmar ut ur mina högtalare är det verkligen det jag gör, lever mitt liv. jag sitter och gnäller hela tiden men gör aldrig något åt saken. varje gång telefonen ringer så hoppas jag att det är du men det är alltid mina föräldrar som vill kolla läget. på något sätt känns det som att jag saknar att ha ett förhållande elr ha någon att tycka om men att det kanske bara är så att jag saknar det jag inte har men när jag har det så värdesätter jag det inte. jag märker också att det är höst för det är så många som hittar någon att värma sig med. medans jag sitter här inne på mitt rum ensam och bara väntar, på bättre tider?

att jag älskar tjejfilmer då tjejen alltid får killen och att han alltid är sådär sagolik, och gör romantiska saker. och jag på något sätt hoppas att jag någon gång ska få uppleva något sånt. att det knackar på dörren och att han står där bara för min skull. att jag hoppas på något så smörigt, men ändå så gulligt.

jaja, vaknade 10 i 11då slog jag på datorn och lyssnade på musik, sedan ringde det en rolig prick som är den bästa på att höra av sig ;) men han är ändå min vän, vare sig han vill det elr inte ;D det har väl inte hänt så mycket mer idag, jag var ute förut och tog några bilder med kameran för lektionen imorgon, det var väldigt kallt om fingrarna.

just nu spelas josh groban i mina hörlurar som jag nyss hedde på mig. hans låtar får mig alltid tårögd och han har en sån känsla i sin röst som jag inte kan förklara. jag blir som hänförd. "When you say you love me The world goes still, so still inside and When you say you love me For a moment, there's no one else alive..."

ha det, puss

lördag

drömde en sådan konstig dröm imorse det var sån konstig blandning av personer bland annat signe, min granne och mitt ex och drömmen hängde inte ihop  heller. jag fick dock inte veta hur den slutade för amanda knackade på min dörr och jag vaknade med ett ryck

vi åt frukost och sen gick jag för att fixa till mig, duscha håret och sminka mig. sen drog vi till ishockeyhallen där vi skulle se på hockey ;p amanda hade av någon konstig anledning trott att det började 12, så vi satt och frös som as. så kom det en buss full med hockey killar och vi tänkte "ja nu jälvar händer det saker" men så fel vi hade, matchen började 2 och vi såg inga hockeykillar förrän halv 2. när första perioden var över stod det 2-1 till borta laget och jag och amanda höll på att frysa ihjäl så vi gav upp, hade jag faktiskt suttit där i 2 och en halv timme.

jag har varit med amanda hela dagen, min lilla solstråle som får mig att le och må bra :p vi har gjort så mycket att jag orkar inte skriva så mycket mer ;p det har varit en väldigt slapp helg. men imorgon måste jag göra läxor, jag kanske t.o.m gör matten nu.



ha det, puss

torsdag

idag har det inte hänt mycket.


ha det, puss

onsdag

efter att idag har gått "skoljoggen" på 11km med skavsår på hälarna så kände jag att jag behövde unna mig något fint, så jag köpte en godisskål, jag ljög lite och sa att det var en present så hon slog in den åt mig.



erkänn fint paket. inte vill jag ju förstöra ett sånt fint. när jag köper godis så öppnar jag paketet tills dess får det bli en fin prydnad ;d

ha det, puss


tisdag

jag var tvungen att sitta och fundera ett tag på vilken dag det var idag, eftersom att det är min första skoldag denna vecka så är jag insnöad på måndag. men ack så fel jag har.

vaknade av att klockan ringde och steg upp, klädde på mig och sökte fram min svarta bok från mappen som låg i en av mina väskor från resan igår. jag tog en penna och gick till lektionssalen, 10 meter från min sovrumsdörr, inte bortskämd alls ;) hade lektion i inte ens en halv timme (projektarbete).

fick rast och blev som vanligt amandas passivrökare ;d gick tillbaka till klassrummet där det skulle komma två killar från facket och prata, förra killen därifrån var dötrist så vi hade inte så höga förväntingar men faktiskt så var den ena killen riktigt rolig och vi fick oss några skratt så vi inte skulle somna.

vi satt och lyssnade på dom i 2 timmar tills vi sedan fick lunch som var hamburgare som jag inte direkt var så sugen på just idag så jag åt knappt en hel och sedan var det dags för amandas lunchrök så då fick hon sällskap av mig igen, och jag glömde bort att skriva att kissen som brukar vara på skolan var där redan på första rökstunden och nu också vid lunch, gud vilken söt och god katt det är, självklart försökte jag ju hålla i den, men nej, det ville den absolut inte.

eftersom att det nu är tisdag fast jag har måndag, så hade vi floristik där vi skulle göra kransar inför öppet hus, duktig som jag är så valde jag enris att klä in kransen i och det var väl inte det mysigaste materialet att använda. men hellre stickigt än skrikandes för att det sitter en spindel på min hand ;d

när kransarna var klädda så låste jag upp min cykel och amanda trampade för livet upp till ica, medans jag åkte ;p så bortskämd är jag att jag t.o.m har en personlig förare ;) köpte juice, ägg och bananer för jag blev så sugen på att baka banankaksmuffinsar (låt mig kalla dom så) igen ;d middag sen tv inne hos amanda, jag gick och duschade och passade på att städa undan min tvätt sen förra veckan och väskorna från igår, så nu kan jag röra mig här inne. kom iaf nyss tillbaka från amanda sötnosen min, vi har ikväll sett på tv och fikat.

tänkte också lägga upp en bild på gårDAGENS OUTFIT

jeans : cheap monday
linne : h&m
tröja : topshop

slänger nog också in DAGENS LÅT



the script - the man who can't be moved


ha det, puss


måndag

idag vaknade jag av att klockan ringde 10, så jag steg upp och gick ner och fixade frukost, satte mig framför tvn, tog fram kameran och fotade allis när hon låg på stolen och var söt. sedan tog jag med mig assar ut och fotade han när han busade omkring i löven. jag gick in och sminkade mig lite och slängde alla mina kläder i vännäsväskan för att behöva stressa sen och tog sedan bussen till stan. skulle ju prata med lotta på praktiken, men hon var inte där så jag fick prata med anna, det gick ju det med ;p gick till nordea och tog ut mina lönepengar för att inte slösa upp dom men tog ut 400 för mina nya skor som jag skulle köpa. så nu sitter jag här med mina nya skor på fötterna och lyssnar på en sådan passande låt som gör mig så glad av att lyssna på, så slänger in dagens låt här



paolo nutini - new shoes
"I put some new shoes on and everybody's smiling"

söndag

vaknade väl kring sådär 11 tror jag. steg upp och gick ner och åt stekt palt till frukost, mums. sen åkte mamsen, jag och papsen iväg till växtriket där jag skulle göra en bukett till en bekant. tog lite krimskrams och skulle ge den till killen/gubben i kassan, då frågade han ju om "han hade att göra med en florist" självklart svarade ju mamma åt mig att jag var "en blivande florist" blablabla, det slutade iaf med att jag fick knyta ihop buketten själv och att jag fick chefens nummer för att kanske praktisera där någon annan gång.

skyndade oss sedan hem för att ta duttpennan i handen och dra till bilbingot. jag trodde inte att jag skulle spela mer i år, men det var final och farmor ville ha med mig. så jag följde med, men jag vann inget :S hade ju känts lite skönt att få lite pengar ;D

när vi kom hem blev det kyckling och ris till middag, jag åt och sprang sedan upp på mitt rum till datorn, där jag har suttit nästan hela tiden sen dess. vad jag har gjort kan jag nog inte ens svara på själv, jag har klickat runt överallt.

imorgon ska jag iaf in till stan och köpa ett par skor jag la undan igår. sen får jag väl se, jag måste ju packa :S kommer ju vara i vännäs i 6 veckor nu. guud så länge det låter, 39 dagar, det är mycket. ojoj. dock kommer ju mamma och pappa ner på öppet hus där i mitten. men känns ändå lite jag vet inte, jobbigt kanske. men jag menar vad gör jag när jag är hemma? vad gör jag när jag är där? samma sak.

ha det, puss

dagens låt



kanske inte den bästa videon, men låten griper tag i mig varje gång jag hör den...

lördag

det känns som att det är söndag och att jag ska åka tillbaka till vännäs, men jag har hela två dagar kvar. var på stan igår och idag, men hittade inget någon av dagarna, elr ja, kanske ett par skor men får se hur jag gör med den saken. la undan dem så har ju till på måndag och bestämma mig.

luleå är inte mitt hem, det är inte det. vännäs är inte heller mitt hem. jag hör inte hemma någonstans. jag ska hitta en stad/plats där jag känner mig så säker och bekväm. där jag kan börja om, verkligen börja om.  jag skulle vilja åka långt bort kanske till sthlm och bara koppla av och slippa tänka på allt. nya tag och allt sånt. efter vännäs ska jag så fort jag kan skaffa en liten lägenhet och göra det till mitt hem, vart den lägenheten ska ligga får jag ta reda på sen.

tänk att kunna säga : allt det här är mitt och det är så här jag vill ha det. just nu känns allt bara så halvt, mitt rum här "hemma" ser ut som insidan av en apelsin med ihopkok av olika konstiga möbler och krimskrams. och rummet i vännäs är ju ändå mer mitt, men jag kan inte byta ut allt, så jag får nöja mig med det jag har just nu ändå. är ju inte så länge kvar ändå, får ju se det från den ljusa sidan, vilken det nu är.

ha det, puss

fredag

man känner verkligen att man är hemma nu. en hund som är 100 gånger så stor som katten är rädd som en jävla hare och sitter och gråter mitt i natten, när jag ska sova. katten som är speedad som fan och studsar omkring som en studsboll. men jag kunde inte be om finare husdjur. och allis (busan) har blivit så jävla stor, vad jag har missat mycket när jag varit borta. i vännäs är träden fortfarande lite gröna men här är löven knallgula och det blåser jättekallt :S men nu ska jag klä på mig och sen dra in till stan för att träffa signe.


ha det, puss

onsdag

idag har det väl inte hänt så mycket, vaknade halv 6 av att det sprängde i örat så jag tog en pronaxen och drog på mig svampmössan, somnade om och... försov mig. men bara tre minuter så studsade upp och satte mig för att göra prov, självklart var ju min hjärna inte beredd på det så jag glömde det lättaste ordet av alla "gypsophila paniculata!" åh så surt!. men men, bättre lycka nästa gång.

haft floristik hela dagen och vi skulle göra en brudkrona, vilket var väldigt pillrigt och ber någon mig att göra en sån så ljuger jag och säger att jag inte kan. för det var bland det värsta jag varit med om, såg ut som en snöboll med små gröna kvistar, usch och fy!

efter vi slutat så drog jag och amanda upp på ica, jag som inte skulle köpa något. köpte iaf mat till bussresan imorgon, och så köpte jag färska champinjoner så när jag kom hem så gjorde jag chicken ala king, såå gott det blev, nästan som hemma.... saknar mammas och pappas mat. ringde faktiskt och beställde mat till imorgon :) efter att jag och amanda ätit middag så gick vi för att se på the hills efter det så drog vi till ica igen.... för att köpa chips, och fyfan vad jag skrattade, vi märkte också att det var samma kassörska och att hon säkert skulle känna igen oss ;p

jag höll seriöst på att dö av en skratt attack när vi stod vid chipsen, då kom en kille som jobbar där och ställde sig bredvid oss och jag började asgarva och eftersom att han var snygg (enligt mig) så kunde jag inte stå där och skratta för ingenting, så jag började gå mot "bakningsgång" och amanda följde efter mig och frågade vad fan jag höll på med och jag fnittrar fram att jag skulle ha socker och håller upp ett strösselpaket. och då började jag ju bara skratta ännu mer så jag fösöker att sansa mig medans amanda bara stod och tittade på mig som att jag var tokig (vilket jag är) sedan forsatte vi igenom affären för att sedan sansade gå tillbaka till chips hyllan, ta våra chipspåsar och gå till kassan.

vi cyklade hem och såg film, sen gick vi till köket och fikade. jag passade sedan på att gå till mitt rum och packa mina  kläder och lite läxor inför imorgon. kom nyss ut ur duschen och ska nu sluta skriva och ställa mig och blåsa håret så inte håret blir bångstyrigt ;d sist men inte minst så måste jag komma ihåg min tvätt jag har i tvättamaskinen.


ha det, puss

jag måste bara

jag behöver inte vara söt för att behandlas som en prinsessa, jag var ju nyss bortskämd och då får jag väl ändå kalla mig för en prinsessa för att jag får allt jag vill ha.

lördag/söndag

i helgen har jag haft besök signe kom med tåget i fredags kväll.

igår så steg vi upp kring 9, sminkade oss lite onödigt sakta, fick slänga i oss frukosten och sedan verkligen springa till bussen, busschaffören sa att vi hade tur som hann ;d vi gick på stan ett tag innan vi blev hungriga och gick till subway där vi köpte lunch, hade aldrig ätit där förut, men det var helt okej :)

sen fortsatte vi gå igenom affär efter affär. signe hittade allt från skor till lakan. jag hittade som vanligt ett linne ;d sen blev det strumpbyxor och en slags tjocktröja. och så la jag ut 200 spänn på medicin på apoteket, att det är så dyrt med sånt :o nu ska jag iaf äta halstabletter ;D

vi tog bussen hem till skolan och satt där ett tag innan vi rörde oss till la gondola. där vi köpte varsin Conny, i sunderbyn så kallas den prinsessa, det stämmer mer in på mig :D när vi kom dit var det mest folk som bara kom och hämtade sina bestälningar, men sen när vi hade ätit upp kom det ett helt hockeylag med killar, så jag hade lite ögongodis att titta på :)

 vi gick sedan därifrån till skolan. vi satt i köket ett tag med malin och jens. fixade efterrätt och såg sedan "blair witch project" som jag själv tycker är en dålig film. vi satt där ett tag och babblade om allt mellan himmel och jord. vi bestämde att vi skulle äta middag på frasses, min idé ;)

vi gick och la oss och sov, jag vaknade dock halv 9 av att det sprängde i örat, så som det hade gjort när jag blev sjuk förra gången. så det var bara att kravla sig upp och ta en pronaxen och somna om. det hjälpte faktiskt och nu får jag bara hoppas att det inte blir så mycket värre.

köpte toning igår också, för att min förra toning var ju visst inte så lyckat, det här blev ett bättre resultat så nu är jag nöjd :) på tisdag är det ju skolfoto så nu ska jag försöka bli bra på korten för en gångs skull, önska mig lycka till :)

ha det, puss

onsdag

                                 

vi har haft grupparbete våran grupp hade dop och det här var vad jag gjorde :)








jag och amanda bakade bananmuffins idag ;D mums, lite sådär halvt gott.





jag och amanda tonade håret idag, jag blev faktiskt ganska nöjd
jag menar håret ramlade inte av och det blev ju inte grönt.



Dagens outfit



tröja : BikBok
Jeans : Cheap Monday

tisdag

det är nog inte meningen att jag ska förstå mig på dig. du säger en sak och gör en annan.
säg vad du tycker och stå för det och var nöjd med det. nu tycker jag så och nu tycker jag visst inte så längre, men jag kanske måste stå mitt kast. kan det vara så?
tycker du inte om mig så behöver du faktiskt inte vara med mig.
hur ska man bete sig, beter du dig som du ska?
jag vågar inte säga vad jag tycker så jag gör nog så att jag skriver det i min blogg för jag är nog lite konflikträdd.

ha det, puss


söndag

nästa helg kommer signe :D så då ska vi in till stan och slösa lite pengar :) förfrös typ mina föttere idag när vi var ute, det är alltid lika obehagligt när mina tår blir vita och det gör ont i hela fötterna. menmen, vi hörs.

ha det, puss

lördag/söndag

igår sov jag till 1, det var väl lite halvt onödigt. men låg och pratade i telefonen med en trevlig person så det var kanske värt det :) jag och amanda hade filmkväll igår där vi såg skräckisar. först såg vi "when a stranger calls" som var en väldigt realistisk skräckis. sen var jag bara tvungen att visa några scener från "final destination 2" som jag först var rädd för när jag såg första gången, men nu andra gången så asgarvade jag ;p sen så såg vi "one missed call" som också var bra, men kanske inte så realistisk, men helt okej film :) sen så gick vi in till henne och dunkade musik för hon är ju faktiskt ensam i hennes korridor ;d sen runt 2 gick jag från henne, men dum som jag var så slog jag en film jag laddat ner. så somnade inte förrän halv 4-4 det var ju jävligt onödigt. vaknade iaf ganska tidigt idag, elr typ nyss men bättre än igår iaf :) skriver mer sen


ha det, puss

torsdag

idag har vi inte gjort så mycket, hade matte där vi skulle göra några bungyjump tester med barbie, jag och amanda valde action man ;) jag lyckades dock göra så att han studsade rakt ner i marken så eva-stina skrek att jag döda honom :O hade samhällskunskap där vi fick gå igenom ideologier. jätte-kul. sen hade vi engelska då vi hade pictionary, mitt lag förlorade. sen hade vi projekt arbete, jag tror nog att jag ska göra en liten damm hemma nu i sommar, kanske någon rabatt, får se vad mamma går med på, och pappa som gnäller så för att mamma gör rabatter över hela tomten så att han får köra sick-sack mellan alla planter :) sen passade jag på att städa lite, tror jag. kanske blev lite skillnad, bytte plats på lite grejer ;d ska väl försöka städa klart ikväll.

sen jag flyttade hit till vännäs har jag fått : en mobil, en kamera, en dator, två byråer, ett bord och det bästa av allt en dammsugare och då får jag väl säga det då jag är så jävla bortskämd och jag älskar det. fan så jävla skönt, jag älskar att stå och peka på saker och få det. åhh gud, så skönt. går inte att förklara med ord hur stor makt jag har. mohaha.

så nu vet ni så nu lägger vi ner det här. och btw, mitt motto är "pappa betalar". lika bra att njuta av det medan jag kan.

ha det, puss

bortskämd?

nå, då vill jag höra era åsikter om varför jag nu skulle vara bortskämd. vad får jag som gör mig så bortskämd?

let's here it, be honest.


ha det, puss



bortskämd

jag har jobbat som ett jävla as i sommar för att tjäna pengar och blir kallad bortskämd för att jag lägger mina pengar på en dammsugare, jag bor inte hos mina föräldrar och jag får köpa vad fan jag vill för MINA pengar. och från och med nu tar jag bort anonyma kommentarer för varför kalla mig hora, be mig grina över att bli kallad hora och sen kalla mig bortskämd när inte ens ni anonyma kan skriva dit era namn. jag skriver allt och ni kan inte ens skriva era namn. hacka inte på mig när ni inte ens kan stå för det.

nya inköp



gardin 50:- JYSK




väska 129:- H&M



Ergorapido 1200:- ONOFF

tisdag

hela min kropp är öm efter idrotten igår, men har man träningsvärk så har ju musklerna arbetat så jag står gärna ut med smärtan. har dock gått och ojjat mig hela dagen, försökt hoppa upp på bordet i binderisalen utan lycka, fick hämta en stol, och att kliva upp imorse var ju en pärs, trodde benen skulle vika sig så jag fick ligga på golvet, så läskigt, haha. idag har det väl inte hänt så mycket, varuhantering som vanligt, inga probs där, sen kom buketter :O jag känner verkligen att det inte var igår som jag gjorde buketter sist, fifflade med en bukett i 10 minuter, men då blev det ett bra resultat också. känns bra att vara tillbaka i mitt element, det jag brinner för. skolan känns fan kul nu, jag ska ge 100% nu de år som är kvar. har sån huvudvärk nu att jag inte vill röra mig, vill inte ta någon tablett, kan inte knapra sånt hela tiden, kommer somna snart av smärta, ibland önskar jag att jag kunde få slippa ha sådan här huvudvärk, men nej, det går i släkten och det går inte att bli av med, bara bita ihop. yey.

RSS 2.0