söndag

sitter just nu och poppar musik på spotify (tack henrik) har städat lite inne på toan men blir så less att det blir dammigt lika fort. har varit inne och kollat efter utbildningar efter studenten, men ser mest troligt ut som att jag måste flytta hem och bo hemma ett halvår först innan utbildningen börjar så jag hoppas att jag får jobb det halvåret.

alla i klassen har så gott som varit förkylda om vartannat, nu tror jag tyvärr att det är min tur och det passar sig verkligen inte att bli sjuk nu, det är alldeles för mycket på gång nu :S åker iaf hem i helgen eftersom att jag ändå är ledig på måndag.

nu ska jag skriva protokollet för eleverådet för självklart anmälde jag mig till sekretare, smart som jag var. måste även skriva upp lite stödord inför essän jag ska skriva i svenska b. i samband med essä så vill jag tacka för alla svar :)

ha det, puss

torsdag



iidag har vi haft floristik och eftersom att det är bröllopsmässa i helgen så har jag gjort dessa två idag, är stolt över att jag hann göra båda idag med tanke på att vi faktiskt har tid att göra dem imorgon också ;p

ha det, puss

onsdag

hej, jag håller på att skriva en essä om tonåringars alkoholvanor och eftersom att jag själv knappt dricker kan jag inte ta mig själv som exempel. så ni som läser skulle ju kunna hjälpa mig genom att svara på
hur mycket brukar du dricka?
hur ofta brukar du dricka?
vad vill du få ut av att dricka?
vad gör att en alkoholpåverkan är bättre än att vara nykter?
är en kvälls festande verkligen värt dagen efter?

skriv under med kön och ålder, tack
skulle bli jätte tacksam om ni få läsare kunde svara. tack på förhand


ha det, puss

lördag

var för någon helg sen som jag såg på trean att det börjat en ny serie vid namn "drop dead diva" jag blev som besatt men glömde bort den men för några dagar sen kom jag ihåg den och laddade ner första avsnittet igen.  lika bra som första gången jag såg den. se trailer du med :

 

 

ha det, puss


onsdag

jag vaknade imorse av att jullan knacka gärnet på min dörr tills jag steg upp, följde med henne och vi åt frukost, gick tillbaka till mitt rum och slog på tvn, denna låt var på mtv, och jag blev kär. lyssna och njut.

 

jag var på stan och åt igår med tjejorna och jag shoppade en tröja, ett linne och ett par leggins, plus presenter till marre som tur var blev hon nöjd:p satte oss på waynes efter vi ätit och babblade för att få tiden att gå innan bussen gick till vännäs. är så skönt att kunna kopppla av mitt i veckan så det var en väldigt bra idé som vi borde göra igen :)

 

ha det, puss


måndag

första skoldagen 2010. det var inte så farligt, tog ett tag att ta mig upp imorse men jag hade sovmorgon så det var ingen fara. det var så äcklig lunch idag menmen, sen så hade vi svenska c och jag fick veta att jag efter halva kursen låg på ett vg och det är jag väldigt väldigt nöjd över, fick första läxan också och den är avklarad ;p

på onsdag ska vi i engelska gruppen se film för vi är så duktiga på att övertala mattias, haha.

nu är det bara en termin kvar av skolan sen står jag där med min studentmössa och ett frågetecken i handen ;D

jaja.

ha det, puss

RSS 2.0