söndag

det börjar väl bli en vana att jag börjar mina inlägg med att skriva att det var ett tag sen jag skickade något inlägg så.... det var ett tag sen jag skrev ;)

jag har haft praktik i tre veckor. och det har varit väldigt hm, givande? känner faktiskt att jag har blivit mycket säkrare och att jag vågar ta för mig mer nu när det gäller att hjälpa kunder, men då finns det dem som tror att jag är för ung för att hjälpa, så de väntar hellre på de anställda. och jessica och lisbeth, de anställda har varit väldigt snälla mot mig, och jenny som varit där några dagar har verkligen fått mig att skratta och det har varit bra. fick mitt utlåtande i fredags för det var ju min sista dag och jag blev som lite... irriterad, visst hon skrev att jag behövde träna på buketter, jag håller faktiskt med. men att göra julgrupper, kom igen, är det ett skämt. det är ju fan som när jag var på växtriket och de sa att jag inte kunde vattna blommorna.. men men, vi får se var jag är nästa år.

igår så "firade" jag och henrik 4 månader tillsammans och det känns så skönt att få vara med honom så gott som när jag vill nu när jag är hemma. och jag ser fram emot att få och ge julklappar till varandra, det är något som jag ser som en rolig och nästan spännande grej. både han och jag har halvt om halvt avslöjat bådas presenter men jag är inte riktigt helt säker på vad det är ;)

jag är lite tjuvig av mig och har snott henriks användare till spotify för att jag inte får någon jävla invite så nu lyssnar jag på nya låtar hela tiden.
smart som jag var visade jag det för pappa, inte en smart idé för han blev nostalgisk och satt och lyssnade på asgamla låtar och sjöng med, lät inte alls bra. så jag stängde ner det från hans dator och gick upp ;d

nu längtar jag faktiskt lite efter julmat som skinkan och laxen, pappa gravade laxen imorse och jag kände verkligen julkänslan, speciellt ikväll när jag och mamma gjorde knäcken, inte för att jag äter den men det är ju ändå en del av julen :)


GOD JUL!

ha det, puss

RSS 2.0