måndag

jag och mamma åkte in till stan och jag har varit sugen på att köpa ett armband nu ett tag och hittade ett på Capella för bara 89 kronor så det fick följa med hem


mamma skulle sedan på fritz olssons och fixa något med några ringar så jag följde glatt med. medan jag står där sneglar jag på en monter och skiner upp som en sol. där ligger det 50 ringar av märket jag har mina ringar av som jag älskar.


så jag smög iväg till montern och stod och petade på de fina ringarna. min mamma och våran granne som då jobbar där kom och ställde sig bredvid mig och hon tog fram ringar i min storlek och det var som julafton. jag petade och plockade i alla men valde till slut en och att mamma köpte två. det blev då så att eftersom att jag hade tre sedan förut (en saknas på bilden) så fick jag en 7de ring gratis så jag valde två ringar för "priset av en"

den med blomman köpte jag för 175 kronor och de andra två fick jag då :)
märket av ringarna heter Spinning Jewelery och som sagt. det är inte så dyrt :)


ha det, puss



söndag

igår åkte jag och mamma på en gjutningskurs i råneå och det var helt okej. men blir jag en sådan surkärring som en del av tanterna var där så får ni skjuta mig. jag lovar.

efter kursen åkte vi hem och jag och pappa bestämde att vi skulle åka upp till stugan över natten. åkte hemifrån kring 8 och var framme runt halv 11. trixade med båten ett tag innan vi tillslut fick den i vattnet. lade ut nät och eldade lite innan vi gick och la oss kring 1. vaknade kvart i 9 och åt frukost med pappa. jag gissade på att vi skulle ha fått 7 fiskar på våra tre nät. men så fel jag hade, haha. vi fick 15 abborrar och 9 sikar. egentligen så blev jag lite ledsen. för det betyder ju bara mer fiskmiddagar för mig. någon som vill bjuda mig på middag imorgon kanske? ;p

efter vi tog upp näten och rensade fisken så skulle vi tillbaka till byn för att hämta upp min mormor och morbror. min morbror skjutsade upp henne för att sedan mormor ska få vara kvar själv i några veckor med sin katt. det är ju lite synd om henne att hon är så ensam och stocktjurig att hon ska sitta där ensamen långt bort från all civilisation.

vi åkte iaf hem och nu ligger jag här i sängen med huvudvärk och kokar av värme.

ha det, puss

fredag

oj, denna vecka har gått fort :p idag har jag ätit frukost, jag och mamma bakade bröd igår som är så himelskt gott. jag tog en promenad med assar runt byn sen satte jag mig ute och solade ett tag. ringde till linus och pratade med honom sen kom han förbi för att hämta sin bilnyckel och vi drog upp till sjukhuset och köpte en glass och låg och myste i skuggan.

när jag kom hem märkte mamma att jag verkligen har bränt mig på brösten idag, ajaj. hoppas det inte bränner sen ;p

ha det, puss

måndag

jag vann inget ;d men hade kul iaf :)

jag har blivit helt till mig i kings of leons album. alla låtar är så gripande på något sätt ojoj.


ha det, puss

onsdag

jag kände mig duktig idag när jag först tömde diskmaskinen och sedan tog en promenad med assar runt byn i solskenet. när jag kom hem ville jag unna mina naglar lite manikyr, men icke sa nicke. allt kletade ihop sig så nu sitter jag här med mina tråkiga naglar.

ikväll så blir det bilbingo för mig, det är ju inte så stor chans att man vinner men det kostar ju bara 100 kronor. jag har ju vunnit förut. så önska mig lycka till :)

ha det, puss

måndag

igår var det fint väder så när jag, daniel och elin kom in till stan igårkväll så gick jag och syrran runt strandpromenaden. gick sedan och solade i solarium, börjar nöja mig med min bränna ;d när vi kom hem satte sig jag och daniel och såg på tolken. men jag hann inte se hela innan jag drog på mig skorna och gick till linus. vi låg och bråkade i sängen och somnade väl kring 2.

när klockan ringde fick jag halvt dra honom upp ur sängen, jag sov väldigt dåligt under natten men var ändå pigg när klockan ringde :) vi gick till bussen och han åkte till jobbet medan jag gick till syrrans lägenhet och åt frukost innan jag drog till ungdomsmottagningen och förnyade mitt p-piller recept. gick sedan på stan och slösade lite pengar :o blev en klänning, en tunika och tre trosor :)

drog mig hemåt och for sedan med farmor och farfar till mockträsk för att hämta lite korn till fåglarna som farmor vill mata.  mer än så hände det inte idag ;d

jag fullkomligt diggar kings of leon. helt underbart

ha det, puss

måndag

det känns inte som sommarlov, för vart fan är vädret! idag var jag inne i stan lite före 10 för att gå på ungdomsmottagningen. var det öppet? nej. sen drog jag förbi på spec för att få tillbaka mina pengar :D så nu är jag rik igen. drog hem och har suttit och sett på tv och klickat runt på min dator.

jag kanske borde fortsätta gräva på min damm imorgon. iaf sova lite längre än idag men sen gräva :d

ha det, puss

tisdag

nu är jag hemma i luleå

ha det, puss

tisdag

vi tvåor+julia spelade en brännbollsmatch mot treorna idag. vi bestämde oss för att klä oss i "sovkläder" och tuperade håret och smetade ut smink i ansiktet. vi vann och här kommer några bilder


jag, jenny, marre, julia och frida
a.k.a lag morgontrötta


bilden är jättesuddig men det var den enda bilden jag hittade där jag inte såg mordisk ut. jag missade ju dock bollen också.


run florist run. frida, jenny och jag.


ha det, puss




RSS 2.0