onsdag

redovisningen gick faktiskt jättebra för att vara mig, jag som annars speedar iväg (mer än idag) och tappar bort mig lyckades hålla mig ganska flytande ;p kollade väl upp sisådär ett halv ögonblick under hela redovisningen ;) men jag är ändå stolt, det gick som sagt jättebra ;p tack Jonathan Swift ;)

 

ha det, puss


tisdag

jag sitter just nu med mina papper inför redovisningen imorgon. för en gångs skulle känner jag mig faktiskt ganska säker på min sak. det är nog det det sitter i att jag måste tuffa till mig lite och inte skaka som ett asplöv och läsa som om jag var under pistolhot ;D
hade dock inte tackat nej att bli skjuten med en sån vattenpistol när jag stakar mig ;p

längtar som ett as till helgen, ska bli så skönt att komma hem. lite tråkigt bara att mamma och pappa inte är hemma. men som tur är har jag henrik :)

önska mig lycka till inför imorgon ;p

ha det, puss

söndag

när vi hade svenska b för ett tag sen skulle vi välja ett "barndomsminne" eller något i den stilen. enda kriteriet var att man skulle ha med de 5 sinnerna lukt, känsla, syn, hörsel och smak. jag skrev såhär :

Jag hör vågorna slå emot den lilla gröna plastbåten som vi omsorgsfullt knutit fast vid båtlänningen. Solen värmer lätt mitt ansiktet när jag försiktigt sätter mig ner längst ut på länningen och doppar mina små fötter i det solvarma vattnet.

Jag lägger mitt ansikte i mina nytvättade händer och tar ett djupt andetag, jag kan fortfarande känna fisklukten även fast jag gnuggade så noga.

En vindpust tar tag i aspträdens löv som rasslar lätt mot varandra, det singlar ner ett stort löv som landar i vattenbrynet som vågorna snabbt omfamnar och för med sig längre och längre bort från mig.

Jag förstår nu varför min morfar slöt sina ögonen för sista gången och lät sina lungor sakta tömmas på luft här bland allt det han älskade, det jag älskar.

Jag tittar upp bortom vattnet och upp på de vita bergstopparna med tårar i ögonen och upptäcker att de omringar mig som en vit fluffig mur. Inom dessa murar är jag så trygg jag kan vara med stillheten från humlorna som surrar bland ängsblommorna, vinden som förflyttar dofter i en sådan harmoni med vågornas lugna kluckande mot den gröna lilla plastbåten.

 


båten är dock vit på utsidan och grön på insidan ;)



Jag har haft en helt underbar helg faktiskt. henrik kom ganska oplanerat hit och räddade mig från en ensam helg. märker hur mina känslor sprudlar inom mig mer och mer för varje gång jag träffar honom (L)


ha det, puss

onsdag

skolan bara rullar på och det känns bra på något sätt, jag känner knappt någon stress och när jag idag fick 3 MVG på några uppgifter jag lämnat in så kändes det helt underbart, jag visste att jag kunde det.

oj, jag var verkligen inte på blogghumör...


grattis på födelsedagen hjärtat (L)


ha det, puss

lördag

jag har inte dött, jag har bara inte orkat och känt att jag har haft något att skriva. skolan har ju börjat och jag har varit lite sjuk sedan vi började men det börjar bli bättre nu så det känns bra.

det känns skönt att det är sista året och jag både längtar till att få sluta och bävar för att lämna vännäs och mina vänner, för jag vet, vad än alla säger så blir det en helt annan sak när man flyttar ifrån varandra. man tappar helt kontakten för man lever ett annat liv med andra personer. men jag vet inte heller vart mitt liv tar mig då, jag har ju funderat på att kanske flytta in till umeå och gå något inom trädgård, för jag känner att jag vill ha mer bredd.

ibland när man möter nytt folk och man märker redan från första sekund hur den personen fungerar, att de inte alls är som en själv och att skulle det inte vara för en "länk" som binder oss samman så skulle jag inte bry mig om denna person. att jag lika gärna kan leva utan den och det inte alls känns som ett dåligt beslut. jag anser inte att jag är trångsynt för det, men man kan inte tycka om allt och alla här i världen.

ha det, puss

RSS 2.0