söndag

idag har jag inte gjort så mycket, varit och handlat med pappa, blev en ny fleecetröja. såg också att jag hade fått en kommerntar på mitt inlägg av "mina inköp" och jag måste då fråga, blir man hora för att man har ett sånt där linne, elr är verkligen salt och pepparkaren så stötande? visst, jag har bara linnet på mig. men bara därför så blir jag ju inte en hora, för "Hora är en nedsättnade benämmning av en prostituerad eller en i allmänhet promiskuös kvinna (promiskuös betyder att man har sex med många killar)" så jag får inte det att gå ihop, hur kan man av den bilden säga att jag är en hora. bara för att jag inte har några byxor så blir jag helt plötsligt en hora. jag kan dock själv hålla med om att det är lite kläder, men det gör mig inte till en hora bara därför. onödigt att nöta ut ett sådant ord och tro att jag ens skulle ta åt mig, hade varit en annan sak om någon hade skrivit något som faktisk stämmer. då hade jag nog tagit åt mig. men nu blir jag bara så irriterad på att det finns dom som nöter ut ordet hora och tror att jag ska ta illa upp för att jag blir kallad hora, men hade jag legat med många killar och varit prostituerad då hade det varit en helt annan sak. men tyvärr så är inte fallet.

ha det, puss

lördag

åkte hem till luleå igår. gick till syrran efter den långa bussresan. sov hos henne och vaknade kring halv 12, då jag klev upp och klädde på mig, vi åt frukost och drog sedan ner på stan, jag köpte en väska på h&m ska ta bild på den sen. tog bussen hem och for sedan till ica i gammelstad där jag hämtade ut mitt glittriga nya ica kort och min nya dammsugare :D nu är jag lycklig. den ska jag också ta bild på sen :) men det gör jag nog när jag har kommit tillbaka till vännäs, jag åker som vanligt imorgon klockan 10 över 5. men nu ska jag sitta och ruttna i vännäs till 19e september, för då har jag lång helg. då ska jag t.o.m fixa min praktik plats. bokade faktiskt också klipptid 1/10 haha, så det är ju inte än på ett tag. har ju som bestämt mig att låta mitt hår växa ut till min vanliga hårfärg, men jag kanske ger upp och tonar det i en nära nyans, för är inte så säker på om jag vill att mitt hår ska se ut som en tigerkaka ;D jag tog ju inte med mig min dator i helgen för att jag skulle orka ta med mig dammsugaren hem, så jag sitter nu nere i köket och skriver för fullt innan jag ska krypa ner under täcket och njuta av att vara hemma.

ha det, puss

dagens inköp



man kan aldrig ha för många linnen, speciellt inte för många från gina :)



salt och peppar kar från lagerhaus, 9.50 kronor :)

torsdag

idag är det torsdag, om du inte visste det redan. idag hade jag sovmorgon till 9, så jag låg och snoozade till kvart i :) först hade vi matte, vilket jag faktiskt tycker om, när jag kan det så :) engelska efter det, vilket också är kul, för det kan jag också bra, räcker alltid upp handen och visar framfötterna. sen hade vi lunch som var hmm, pannbiff elr iaf någon slags biff. som jag skippade, elr jag åt iaf en halv. varför måste maten vara så himla äcklig för? efter lunchen blev det dags för samhällskunskap, som vi nu har haft 3 gånger och jag måste då säga, så jävla tråkigt det är. usch och fy. vi slutade 20 över 1 då jag sminkade mig och bytte kläder, sen gick jag, frida, malin och amanda in och hade "stödmatte" elr, det var på stödmattelektionen, men vi pratade mer om allt möjligt. eva-stina ritade en fin krokodil på tavlan ;D jag och frida tog sedan på oss jackorna och skorna och drog upp till busstationen för att åka in till umeå, så nu vet jag att jag kan ta bussen kvart över 4 imorgon :D yey, happy emilia. på stan köpte jag ett saltkar och ett pepparkar ;d, från lagerhaus, för 10 spänn, riktigt söta. sen var jag ju som tvungen att köpa ett linne *jag har faktiskt plats i min byrå* sen tog vi bussen hem, och gick till la gondola och köpte varsin pizza, jag har kvar en halv så kanske blir en riktig frukost imorgon ;p

har väl haft en liten svacka på sista tiden, men nu känns allt mycket bättre och ensam är alltid starkast, vad alla andra än säger.

ha det, puss

Dagens outfit



Halsduk : lindex
jeans : cheap monday
linne : gina tricot
tröja : topshop

Dagens outfit



klänning : lindex
leggins : cubus

lördag

jag sitter här i sängen, mina planer sprack idag (också) och imorgon blir det vännäs igen, sitta på det där tåget, ännu en gång, och veta vad som står framför en, ännu en vecka med lektioner, ännu en vecka i vännäs, men sedan ännu en helg i luleå. jag vet inte vad jag mår bäst av, att sitta här eller att sitta där, lika hemska ställen båda två. vad ska jag göra sen när skolan tar slut, vart är det meningen att jag ska ta vägen? orkar inte tänka på det nu.

ha det, puss

lördag

nu sitter jag hemma i tv rummet, lyssnar på musik och nyss tvättat håret. allis sov med mig inatt och hon var ute för första gången idag och när jag skulle ta in henne så klättrade hon upp i en björk, men inte tillräckligt högt för att jag inte skulle nå, så jag tog in henne och hon hoppade upp och högg tag i dörren och hände där som en vante, sen föll hon ner och landade på ryggen (katter landar alltid på fötterna). haha, jaja. det gick bra att åka buss igår iaf, bävar mig dock för nästa vecka då jag kommer hem 22.20, känns så sent och känns som att det kommer att vara mycket folk på bussen. igår var det faktiskt lite folk på bussen, men det var väl mest för att det gick två bussar från umeå med fem minuters mellanrum, så alla packade in sig i den som gick före. medan 6 stycken åkte den andra som kom fram i luleå typ 5-10 minuter efter den andra. jag får se vad jag orkar göra nu när jag är hemma, känns mer som att jag behöver slappna av och bara ta det som det kommer.

ha det, puss

onsdag

idag är det onsdag, första skoldagen sedan sommarlovet, kändes väl helt okej att börja igen. har väl inte direkt mått så bra sen jag kom hit till vännäs, känner mig så slö och trött. måste ju vara nå sjuk. ska åka hem till helgen. orkar inte sitta här om jag inte mår bra, dock så sa mamma att jag isf skulle vara ensam hemma. men hellre ensamen hemma än ensam här. skriver mer sen.


ha det, puss

måndag

resan hit till vännäs igår gick faktiskt bra, tog inte allt så lång tid. hade dock huvudvärk och kände verkligen inte för att åka. men jag åkte, men kommer tillbaka till luleå den 29e, vaknade imorse av att det regnade mot mitt fönster, men jag lyckades somna om och vaknade runt 11, då jag steg upp och gick till köket. satt där ett tag sen gick jag in på mitt rum och såg på tv och tog det lugnt, tills frida kom och vi gick och åt pizza på la gondola. gick och handla, mjölk, smör, mackor och flytande margarin. jag vet egentligen inte hur jag mår, jag är så förstörd på något sätt att jag mår illa hela tiden och känner mig osäker. jag hoppas att skolan ska få mig på bättre humör och att jag kan släppa allt det onda, så här kan jag inte ha det. fan ryck upp dig emilia, din fjant!

ha det, puss

fredag

i onsdags hände det mycket, jag tvingade mamma och ringa på en annons på blocket, en kattunge. men blev iaf så att jag, mamma, farmor och farfar åkte på bilbingo i måttsund, sista gången innan vännäs, och jag slog på stort, vann 1000 kronor igen :) efter att vi spelat klart och vi skulle åka hem for vi förbi avan och hämtade min nya katt Allis :) i torsdags hände väl inte så mycket, åkte till robin och sov hos honom till idag, också det sista gången innan vännäs. saknar honom redan. han gick till jobbet halv 8 men jag somnade om och steg upp halv 11, klädde på mig och sminkade mig sen gick jag in till stan där jag träffade jocke :) vi gick och åt på dagobert och satt där och pratade till kvart över 1, då jag tog bussen hem :) hela familjen åkte sedan till farmor och farfar för att äta surströmming, förutom jag då som åt pastasås :)




ha det, puss

Dagens outfit



Tjocktröja : h&m (ny)
linne : gina tricot
jeans : lee
katt vid namn Allis

tisdag

idag har jag inte gjort så mycket, fick mitt paket från h&m idag, och blev missnöjd med hälften av grejerna så jag ska skicka tillbaka dom. mamma och jag åkte in till stan och gick på bio, vi såg mamma mia, den var helt okej :) nu ska jag lyssna på musik lite till sen ska jag dra ut och gå runt byn :)

ha det, puss

Dagens outfit



Linne : Gina tricot
Jeans : cheap monday
Halsduk : lindex

Dagens outfit

drog på mig den här när jag vaknade och innan jag bytte om till arbetskläder, sen tillbaka till klänning igen :)



klänning : h&m


fredag

ska väl skriva några rader om min dag också, sov till 12, kändes skönt eftersom att jag vaknat 9 hela sommaren :) beställde tågbiljett till vännäs nu på söndag, och så hem den 29e igen, fast då måste jag åka buss :/ 6 timmar men men, har inte så mycket mer att välja på. det har verkligen inte varit en händelserik dag idag, som vanligt :) nu sitter assar bredvid sängen och tittar på mig med sina (hund)ögon och ber om tillåtelse även fast han vet att jag vill att han ska sova i sängen, att en blick kan säga så mycket. nu hoppade han upp :)

ha det, puss

Dagens outfit

jag hade tänkt börja med dagens outfit så här kommer det ;d det är sommar och det känns och syns på min klädsel ;)



halsduk : lindex
fleecetröja : mammas
Linne : gina tricot
jeans : cheap monday
raggsockar : mammas




onsdag/torsdag

onsdag
igår steg jag, mamma och pappa upp tidigt för att packa in alla mina grejer i bilen och sedan börja resan mot vännäs. jag tog på mina stora hörlurar och kudden från kökssoffan och hann lyssna på några låtar innan jag somnade. men vaknade nästan lika fort, så blev en ganska långtråkig resa. men när vi kom fram drog vi in allt på rummet, packade upp lite medans mamma dammsugade, vi gick ut på baksidan och satt där och fikade, och utanför mitt rum finns ju ett jordgubbsland så pappa plockade jordgubbar åt mig :D pappa bäddade min säng medans jag packade upp resten och mamma sprang runt som en yr höna ;p så nu har jag nybäddat och fint i rummet, rosa lakan så snyggt det blev :D glömde dock att ta kort på rummet :/ men blev inte så stor skillnad, men kommer ju ta bilder på mitt rum som vanligt sen när jag flyttar dit igen :) vilket blir någon gång mellan 17-20 augusti :)

torsdag
idag vaknade jag av att pappa frågade om jag ville följa med farmor och plocka jordgubbar, det orkade jag verkligen inte göra. så jag somnade om, tills pappa kom och väckte mig igen, bråkade lite på mig som vanligt, men duschade och klädde på mig och drog till piteå för att gå på Nolia :) det var helt okej, fick lite ont i benen och fötterna, men var kul att gå och kolla på allt möjligt. kanske lite samma saker om och om igen :) jag köpte iaf ingenting så jag är rik fortfarande, för stunden :D

ha det, puss

tisdag

har jobbat idag och igår, så har tjänat lite pengar, vilket behövdes ;d ikväll ska jag packa inför vännäs resan imorgon, ska åka och lämna alla stuff där så tar jag tåget sen när skolan börjar, känns bättre att göra så det känns lite mer som en vanlig "hemresa", elr bortresa, hur man nu vill se det :) idag på jobbet fick jag stå lite i grillen, vilket var ganska kul faktiskt, men då blev jag tvungen att ropa ut maten, åhh. jag ville inte göra det ;d men det gick bra iaf :) om jag blir bättre på kassan och grillen så kanske jag slipper vara i disken lika mycket som vanligt. nu har jag ju dock bara en dag kvar vilket är på lördag. men nästa sommar kanske kanske :) ska inte glömma kameran imorgon så ska ni få se mitt rum nu när jag har varit på ikea och inhandlat massa onödiga/nödvändiga saker;d

ha det, puss

söndag

idag har jag inte gjort så mycket, men jag var på bilbingo nyss med mamma, farmor och farfar :) jag vann 1000 kronor :D yey, nu är jag glad

lördag

idag har jag och min farmor namnsdag så snart ska vi iväg till henne och farfar och äta karintårta :D

fredag

igår var jag på lk, det var väl helt okej. sov hos syrran och vaknade imorse kring 9, slog på tvn och allt sånt, trixade lite med datorn och åt frukost, fixade mig inför jobbet. pappa kom och hämtade mig kring halv 2, men när jag kom fram till jobbet blev jag helt kallsvettig och skakade som ett asplöv, jag tog då min väska och gick hem. så alla 3 dagar den här veckan har jag blivit av med, 1000 spänn skulle jag gissa att jag har gått miste om :/ men så är det när man är förkyld och sjuk.

nu ligger jag som vanligt i sängen medans alla andra är på lk, det är väl helt okej, jag menar. jag ville ju ändå inte göra av med massa pengar, är väl bara ensamheten som är som störst nu när alla andra verkligen är upptagna och det är dålig mottagning. blablabla.

vill bara skrika ut mina känslor och bara skita fullständigt i vad alla andra tycker. såhär känner jag men känner du likadant?

RSS 2.0