tisdag

i söndags när jag och marre kom till skolan och jag skulle snitta mina fina tulpaner så skar jag mig i handen, det gjorde svinont. men som tur var så blev det inte så djupt och det har nästan växt igen helt.

igår hade vi bara halvdag för att alla var sjuka. så jag och marre åkte in till stan och jag köpte örhängen och te :)

idag så gick vi igenom vårat tema vi ska ha nu tills det är dags för påsklovet. det ska handla om globalisering och jag har en positiv inställning för det. jag bjöd på daimtårta innan vi slutade för att jag fyllt år och det var uppskattat och kul :)

jag känner för att gå ut och gå, men har inte nå bra skor för det och har planerat lite halvt att se på film ikv.

ha det, puss

lördag

jag kanske borde ta och skriv lite, så ni få som läser inte tror att jag är död ;d

praktiken har väl varit helt okej, ibland dåligt ibland bra. så jag ger en 5 av 10.

jag kommer inte ihåg vad som hände förra veckan men det var väl i stort sett bara praktiken då, förra helgen var jag och såg på film hos signe med henne och camilla :)

i måndags åkte jag in till stan efter praktiken och mötte upp leo, vi gick och handlade på willys där vi inhandlade tacos och ROSA godis ;d tihi. vi gick hem till honom och fixade maten, och att hacka lök var inte riktigt leos grej ;p vi åt middag och såg sedan på marley & me. självklart var jag tvungen att börja gråta i slutet av filmen, så himla hemskt.

tisdag och onsdag var nog bara praktik.

sen kom min födelsedag och det ramlade in grattis från alla håll och kanter, vilket var kul :) nu är man myndig. jag fick massa pengar, en svart prinsesstårta och en gigantisk bukett från praktiken.

igår var det sista dagen på praktiken och jag började en timme tidigare för att få sluta lite tidigare. fick en yuccapalm och kramade alla hejdå. sen for jag hem och åt middag och sen skjutsade pappa mig till signe där vi drack cider och såg på she's the man, hon hade aldrig sett den vilken SKAM!

idag åkte jag, elin, farmor och farfar till boden för att städa ut everts(min farfars bror) lägenhet eftersom att han har gått bort och den behövde tömmas, så det fixade vi och åkte sedan hem, jag och elin åt lite mer prinsesstårta och pratade lite. sen har det inte hänt så mycket mer.

jag har haft det bra här hemma, men nu går jag vidare och lämnar det här bakom mig. det som hände var det enda rätta  :)

just det en sak till
 





ha det, puss

lördag

en hel vecka med praktik.... bara två kvar. det hade kanske känts bättre om jag inte hade haft så ont i ryggen och fötterna. ska vila upp fötterna i helgen och hoppas på att det blir bättre.

idag har jag bara legat framför tvn men nu borde jag ta itu med att städa mitt rum, elr iaf organisera i oredan ;D

hade velat gå på stan elr gå och handla lite men inte ens det klarar jag av. jobbar 10-18 och då har stan stängt och nu i helgen kommer jag inte ens ut härifrån för mina jävla fötter. så jävla förjävligt allt känns.

men förhoppningsvis blir det bättre om jag vilar dom så jag inte får det värre sen. nu ska jag pallra mig upp och städa mitt rum.

ha det, puss

torsdag

jag ligger här i min säng som alltid, första veckan på praktiken har väl varit sådär. det värsta är väl att jag har lyckats få infektion på två tår och när jag har på mig skor och går så blir det bara värre. jag vill helst bara ligga i sängen. att stiga upp imorse var väldigt svårt, jag verkligen slet mig upp mot min vilja. men imorgon är sista dagen på vecka ett.

i helgen har jag inget planerat, vilket känns både bra och dåligt, behöver verkligen slappna av och tänka igenom allt. sen nästa helg ska jag vara med syster inne i stan. sen helgen efter då fyller jag ju fan år så då ska jag ut :d ska bli så jävla skönt att fylla år och bli vuxen "på riktigt".

ha det, puss

lördag/söndag

igår åkte jag förbi till växtriket för att säga hej och fick reda på att det ska vara tre stycken till där, som går typ i 8an.. hm.
pappa skjutsade mig sen till elin och daniel. vi drog ut på stan och först förbi och bokade in en tid för min tatuering :D köpte ingenting men strosade omkring med dom lite överallt men tog sedan bussen hem.

idag steg jag upp kring halv 11 efter ha legat och dragit mig i en timme ;p åt frukost och såg på tv. åkte till mormor halv 2 där åt kycklingsallad och semla. men under tiden där började jag må dåligt, är helt tvär och sur.

ha det, puss

onsdag

jag har nästan fått brev hela veckan ;d först fick jag ett brev från skolan, det var dock hyra för mitt rum så.... det tog inte jag hand om, klistrade igen brevet igen och la det fint tillbaka i högen :D

igår fick jag ett brev till, det var från gratismakeup.se. ett presentkort från h&m på 150kronor som passar mig helt utmärkt, det brevet tyckte jag mer om;d

så ska jag få en t-shirt med posten också. åh vad jag älskar post alltså ;d





ha det, puss

torsdag

igår åkte jag in till stan och mötte upp min syster, köpte en ampel till min murgröna jag vill ha i vännäs, två bas linnen från gina, jag slängde faktiskt dom gamla när jag packade inför resan hit ;d gick förbi på parelle och köpte hårfärg innan vi traskade hem till syrran. fixade ljusa slingor i håret och nu känns håret mer levande, så skönt.

jag tog bussen hem och åt middag, gick till signe och firade henne, eftersom att igår blev hon gammal ;) vilket betyder att det är 21 dagar kvar till min födelsedag ;D längtarlängtar.

gick hem kring 12 och då kändes det verkligen i min tå att jag hade gått på stan, till och från signe. jag har lyckats få en blåsa på en tå och det gör ont så fort jag rör mig :S

idag ska jag till tandläkaren klockan 1 sen är min dag som vanligt inte planerad. menmen.

ha det, puss

onsdag

när jag vaknade av att klockan ringde imorse var det verkligen svårt att stiga upp, herregud säger jag då bara. ramla iaf ner från sängen och klädde på mig, åt och borstade tänderna. sen åkte jag till tandläkaren och jag verkligen allvarligt hatar att ta dom där bilderna, inget annat skrämmer mig men dom där bilderna, usch. hon la in en sån där bild i munnen på mig och sprang omkring i rummet som en yr höna medan jag höll på dö av smärta, det bara rann tårar nerför ögat och inte nog med en bild så tog hon FYRA bilder! jag ska iaf dit imorgon igen, men inte för dom där hemska bilderna som tur är.

åkte hem och for sedan iväg med farmor och farfar för farfar behövde en ny mössa... han fick två. och jag fick ett maxmål, så nu känns det som att jag håller på spy av hur mätt jag är.

bli medlem på gratismode och få presentkort http://www.gratismode.se/?c=8345


ha det, puss

tisdag

idag steg jag upp, klädde på mig, duschade håret, åt och ringde till farmor som skickade farfar för att hämta upp mig. vi åt lunch och for sedan och handlade lite. jag har legat framför tvn den större delen av dagen. åt middag hos farmor och farfar tsm med daniel och mamma. nu sitter jag här i tvrummet och bloggar, lyssnar på musik och ser på tv ;) jag är väldigt effektiv.






ha det, puss

måndag

jag vaknade av att assar stod i trappen och gnällde, han vågade visst inte gå ner för trappen ensam. fast då puttade jag honom ner för första trapsteget och då löste sig allt. men då hade jag redan hunnit vakna till liv, så då var det lika bra att stiga upp.

så nu har jag suttit framför tvn, ätit frukost, ringt tandläkaren och sminkat mig.

farmor ringde precis så jag ska följa med henne och farfar och handla.

ha det, puss

RSS 2.0